ODIN85 3 505 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 4 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): I nie wiem, zaczynać kampanie, czy od razu w multi Wiadomo że singiel. 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Ja to singla nie wiem czy w tym roku w ogóle odpalę
Pentium D 1 167 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Ja mam jeszcze kod intela, czekam na jakieś testy jak multi realnie chodzi na rx 7800 xt.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, Pentium D napisał(a): Ja mam jeszcze kod intela, czekam na jakieś testy jak multi realnie chodzi na rx 7800 xt. Chodzi fatalnie, odkupię za 50zł jeszcze dorzucę dobry mem. 2
Fenrir_14 827 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Kurde, czuję się normalnie jak minuty przed premierą RTX 5090
Kadajo 7 426 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 12 minut temu, ket_rab napisał(a): @Kadajo popcorny na padające serwery już robisz ? A kto tam wie co będzie, ważne ze będzie zabawa 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października ja na steamie mam rozpakowywanie plikow
Element Wojny 4 776 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, jozek23 napisał(a):
Marvf 69 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) U mnie na steamie szaro jak w 39 @ Restart steama i zasysa już Edytowane 10 Października przez Marvf
oldfashioned 477 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Czego sie spodziewaliscie? Jak drogowcy w srodku zimy.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, ShaDow_Pro napisał(a): 200k kolejka w na serwer No i można się rozejść.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź