Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw, w ramach premiery Battlefielda 6, kupiłem sobie Call of Duty Black Ops 6 za darmo na STEAMie i ogram singla do czwartku w przyszłym tygodniu.

Edytowane przez tgolik
  • Haha 5
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
53 minuty temu, grechut napisał(a):

Mam to samo.. i mnóstwo osób. Naprawa nic nie dała. Ale fejl na początku. Beta chodziła bez żadnych zastrzeżeń.

Jest tez teoria spiskowa, że to losowy, celowy zabieg aby zredukować liczbę graczy na początek ... trochę nie chce mi się wierzyć ale cholera ich tam wie

Opublikowano (edytowane)

U mnie wszystko ok na EA app. Czekałem 15 min. Fajne się gra, model strzelania, mapy ok. Podoba mi się. Grafika jakby taka sztuczna, sterylna. Dałem ostrość na zero jest trochę lepiej. Gra ładna ale szału nie ma 

Edytowane przez raul_ole
Opublikowano

Nie wiem gdzie sprawdzic ile juz meczykow zagralem, ale strzelam ze z 3h mam.

> Gra jest bardzo szybka, server open przypomina granie competitve za czasow bfbc2 czy bf3
> Traci sie mase ticketow bo ludzie spamuja od razu 'spacje' po padnieciu
> Granie medykiem -> trzeba miec silna psyche, ja po 10 minutach odpuscilem, mimo ze cale zycie gralo sie z medpackiem
> 50/50% trafia sie na ten moment na ludzi ktorzy graja objective, myslalem ze bedzie gorzej
> Nie wiem czy to wina ustawien, buga, ale lapie mnie cos takiego: nie moga sprintowac / ADS zwalnia. Bez zadnych zewnetrznych efektow (nie wiem czy to nie jest wina tego, ze dostaje stuna > a gra mi tego nie pokazuje bo brakuje renderu jakiegos efektu). Bardzo irytujace
> Optymalizacja -> cud
> BF vibe? jest totalna rozwalka, bardziej przypomina bf4 i lockera niz bf2042 (na plus), ale to nadal nie jest 'to'. 

10 lvl wbity, ide spac.

• Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Vulc napisał(a):

Po 2h jest okej. Zero crashy czy bugów. No prawie, raz nie wyświetlało naszej punktacji. Tak jak w becie, bardzo szybkie wchodzenie do gry, chyba najszybsze w serii. Od strony gameplay'u, spread i recoil zostały nieco zwiększone, tak na moje oko. Odrobinę. Map wszystkich jeszcze nie widziałem. Ta w mieście obok mostu średnio na jeża. Firestorm klasyk. New Sobek daje radę, ale na trzy gry jedna ze stron zawsze miała mocną przewagę w punktach, raz zamknęli nas w respie. Ciężko powiedzieć czy to przypadek czy problem z balansem mapy.

siema. a jednak kupiles szybciej? fajnie jakbysmy kiedys na portalu postawili serwer jak niegdys nasz slawny pcl na bf3. pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Bradley w squad deathmatchu to przegięcie, właśnie sam zrobiłem nim 27 z 50 potrzebnych fragów :D 

2h gry na "małych" trybach i technicznie jest miodzio.

Teraz trochę przerwy a na wieczór wlatuje browarek i "prawdziwy" BF czyli conquest.

25 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Dobra zobaczymy jak to wygląda, najwyżej pójdzie refund :E

Fajne masz łącze :D 

Edytowane przez krukkpl
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, krukkpl napisał(a):

Fajne masz łącze :D 

Dziękuje, ale steam nie wyrabia normalnie 2.5Gb leci :E\

A ta jakość tekstur zabójcza to co to niby daje że z 9GB robi 16GB, widać różnice bez lupy?

Jest lepiej niż w becie, dożo lepiej. Nie ma skakania jak małpa.

Edytowane przez Joloxx9
  • Upvote 1
Opublikowano

Porównując do bety

+ lepsza paleta barw,

+ lepsza widoczność przeciwników, 

+ zmiana recoila,

+ wolniejsze tempo, 

Ogólnie jak większość recenzji również dałbym 8/10 - jest dobrze, ale ta forma już się nieco przejadła przez ostatnie 2 dekady, wrócili poniekąd przymuszeni przez graczy do rdzenia.

Nie ma tu nic co nas zaskoczy, a to że gra poziomem wraca do BF3 czy 4 nie jest powodem do dumy.

Opublikowano
Godzinę temu, Pentium D napisał(a):

Ledwo co rano wrzuciłem sterowniki 9.1 Mogli szybciej dupę ogarnąć. 

9.2 jest od kilku tygodni :)

27 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Nie ma skakania jak małpa.

Skakania? Coś mnie ominęło?

Opublikowano
50 minut temu, emilek napisał(a):

Też u Was wywala w losowym momencie do pulpitu bez żadnego komunikatu?

Nie grałem od 17 i zero problemów. 

Jak cię wywala bez żadnych errorów to raczej wina niestabilnego OC ramu/proca lub za wysokiego uv

9 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Co? Właśnie ta paleta barw w jednej tonacji i uja tam widać jak wszystkie skiny na szaro albo zielonkawo.

No tak różowe gówno było by bardziej widoczne :E

• Haha 1
  • Upvote 1