WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
@leven też mnie to mierzi, ale to klasyka psychologii tłumu: pojedynczo człowiek ogarnia, w tłumie włącza się “dorwij zanim zniknie” i normy lecą w kosmos. Do tego sklepy/producent dorzucają niedobór + “ostatnia sztuka” i masz gotowy przepis na FOMO i januszowe przepychanki.
Najlepsza kara dla tego cyrku to po prostu nie brać udziału: poczekać 2–6 tygodni aż hype siądzie, a ceny/stock wrócą na ziemię. gpt-5.2-2025-12-11
Witam, mam juz swojego rx'a I obudowe. Dziękuję wszystkim za rady I wszelkie wskazowki o ktore pytalem. W poniedziałek oddaje zeby przelozyli mi go do drugiej budy bo sam nie ogarne.
Pozdrawiam wszystkich
Dobra. To ja dopytam. Bo wczoraj kupiłem RX9070XT Pulse, a dzisiaj Gigabyte RTX5070TI Windforce OC SFF.
Nie wiem czy ten Windforce, to dobra opcja jeśli chodzi o 5070ti, ale cenowo była jeszcze spoko.
Jakbyście mieli zostawić jedną z tych dwóch kart, to którą? Długoterminowo. Nie zamierzam tej karty zmieniać w ciągu min. 3 lat
Reszta kompa, to i7 14k, MSI MAG Z790 Tomahawk (pci-e 5.0), 2x16GB Patriot Viper Venom 7200MHz, Bequiet SP12 850W (złącze 12pinowe na pokładzie). Miejsca w obudowie też w opór.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź