zlotnik 54 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 24 minuty temu, Kadajo napisał(a): Nie wiem, czy było... https://tracker.gg/bf6/desktop-app Było
oldfashioned 471 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Pieknie widac jak na dloni kto nabija staty na botach. 1000 killi w rundzie 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października #BF6 - Problemy, według doświadczonego gracza: "Strefy martwe (deadzones) tak naprawdę nie schodzą do zera. Nie, nie mylę ich z niczym innym — gram w competitive FPS-y od 15 lat, wiem, co robię. Strefy martwe po prostu nie wynoszą 0, mimo że mam je ustawione na 0. Strefa martwa ma kształt kwadratu, a nie okręgu. Przez to, że jest kwadratowa, ruch po przekątnej nie jest rejestrowany w pewnym zakresie — kontroler reaguje tylko w pionie lub poziomie. Powinna mieć kształt okręgu. To może być kwestia tego, że oś strefy martwej (axial deadzone) nie schodzi do zera, ale uważam, że problem jest szerszy. To nie jest kwestia preferencji — to po prostu obiektywnie gorsze podejście do implementacji stref martwych. PROSZĘ O GŁOSY W GÓRĘ, ŻEBY DEWELOPERZY TO ZOBACZYLI. Współpracowałem już wcześniej z innymi deweloperami, którzy tego nie rozumieli, i chcę, żeby zobaczyli, na czym polega problem, żeby mogli go naprawić. Ta gra jest świetna — dopracujmy tylko system sterowania."
Funky Koval 125 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): #BF6 - Problemy, według doświadczonego gracza: "Strefy martwe (deadzones) tak naprawdę nie schodzą do zera. Nie, nie mylę ich z niczym innym — gram w competitive FPS-y od 15 lat, wiem, co robię. Strefy martwe po prostu nie wynoszą 0, mimo że mam je ustawione na 0. Strefa martwa ma kształt kwadratu, a nie okręgu. Przez to, że jest kwadratowa, ruch po przekątnej nie jest rejestrowany w pewnym zakresie — kontroler reaguje tylko w pionie lub poziomie. Powinna mieć kształt okręgu. To może być kwestia tego, że oś strefy martwej (axial deadzone) nie schodzi do zera, ale uważam, że problem jest szerszy. To nie jest kwestia preferencji — to po prostu obiektywnie gorsze podejście do implementacji stref martwych. PROSZĘ O GŁOSY W GÓRĘ, ŻEBY DEWELOPERZY TO ZOBACZYLI. Współpracowałem już wcześniej z innymi deweloperami, którzy tego nie rozumieli, i chcę, żeby zobaczyli, na czym polega problem, żeby mogli go naprawić. Ta gra jest świetna — dopracujmy tylko system sterowania." Nie. Padziarze niech giną. 1 2
Kadajo 7 418 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października To jest patola level End Game. PAD nigdy nie był tworzony z myślą o FPS, i NIGDY nie powinien być dopuszczony do grania w crossplay poza platrofmami w których tylko i wyłącznie możesz grac na padzie (czyli konsole). 1
skypan 1 753 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Zobaczcie jak grają pro gejmerzy. To odnośnie wielkości monitora itp. 11
Reddzik 2 776 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Pad jest spoko, ale według mnie to powinno być na konsoli a nie odnośnie PC, choć niby też można podłączyć i grać, ale bądźmy poważni na PC to klawa + myszka w BF, padem to pogram w inne gierki.
Sheenek 330 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Dobrze ze jest, od ekstra opcji glowa nie boli. Mysle ze znajdzie sie troche ludzi ktorzy nawet na pc w multika padem cisna. Z tego co pamietam to nawet na labie ktos tam z kolehow uzywal pada do latajacych pojazdow a myszki do piechoty
oldfashioned 471 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Nie mam nic przeciwko padom w fpsach, pomysl bylby w 100% spoko gdyby nie jeden aspekt - aim assist. Moze tez mouse assist wprowadzimy? :>
SylwesterI. 865 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Z gry padem to ja w cronosie zrezygnowałem jak w połowie gry zrobiło aie trudniej. W bf to bym mial staty k/d na poziomie 0/1000000000......
Reddzik 2 776 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) Grałem w multi na padzie ale na konsoli, choć chyba testowałem w modern warfare 2019 na PC, źle nie jest ale jednak wolę grać na myszce nawet jak dostaję oklep od przeciwnika. Grałem w BF1-5, 2042 i coda na PS5 na padzie. Edytowane 16 Października przez Reddzik
caleb59 1 633 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Ale jajca. Dostałem za darmo cały pakiet Phantom edition ze wszystkimi skinami. 3
Reddzik 2 776 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października A ja nic nie dostałem, nie mam żadnego emaila, żadnej informacji.
SylwesterI. 865 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): @caleb59 Za co ? Pisał, za darmo. Oj Kadajo Kadajo Edytowane 16 Października przez SylwesterI.
caleb59 1 633 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Nie tylko ja jak się okazuje...
oldfashioned 471 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Pewnie z preorderowal ale nie chcial sie przyznac, po tygodniu to juz na luzie mozna powiedziec: 'OOO EA MI DALO ZA FREE'. Jak z tymi rtxami 50x0 zamiast kosmetykow od kuriera 1
caleb59 1 633 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Mam grę z klucza promocyjnego Intela, jest to edycja standardowa. Fakt - pisałem do nich ticketa ale konkretnie pytałem o Tombstone pack a oni widać dali jak leci wszystkim Phantom pack. 1
oldfashioned 471 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Co jak co, ale chyba jeszcze zaden wydawca tak nie podszedl do naprawiania fuck-upu z day1.
Reddzik 2 776 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Ja nic nie dostałem, pewnie bez ticketa nic nie dostanę. Zresztą EA App twierdzi że gry nie mam, więc...
caleb59 1 633 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października To wygląda na jakiś błąd, pewnie zniknie za jakiś czas tak samo jak się pojawiło - niczym pierd na wietrze.
Reddzik 2 776 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) To muszę napisać ticketa, to może też się zlitują nad Danielem Poszedł ticket, niech dają france jedne Edytowane 16 Października przez Reddzik
KaszaWspraju 57 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) EA'owcy dostali za darmo w ramach przeprosin za 8 godzin niedziałających serwerów EA. Steam nie maił takich problemów. Dodatkowo 1 sezon, cześć osób drugi (EA pro play), pełna wersję również otrzymają za darmo. Edytowane 16 Października przez KaszaWspraju
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź