sniper76 155 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października @SylwesterI. Również ogrywam tylko TDM latając żołnierzem wsparcia rozdając amo i podnosząc powalonych granat dymny żyje swoim życiem i nie zawsze upadnie tam gdzie ja bym chciał jak "ładnie" zaskoczy połączenie do serwera to spokojnie, można zrobić fajne KD np 30/7 mocnym ograniczeniem jest spartolona rejestracja trefień ech...
dawidoxx 976 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Nie wkladalbym wszystkich z topki do worka 'dzieci coda'. Na conquescie albo na eskalacji mozesz jezdzic od flagi do flagi jak bozia w conquescie przykazala, nie fragujac i byc w topce przeciez To jest właśnie urok bfa można być w topce nie zabijając nikogo. 20 minut temu, galakty napisał(a): Na TDM medycy podnoszą? XD Ja tam od razu spacja i lecę dalej, TDM to ma być napierdzielanka, a nie leczenie lol Czasem widzę że ktoś prosi o rev, ale to rzadkość u mnie też leci od razu spacja, bo w czasie czekania na medyka czy zwykłego podnoszenia możesz zrobić kilka dobrych fragów i pomoc bardziej drużynie. Tdm/dm to nie podboj tylko napierdzielanie niczym w cod 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października (edytowane) 24 minuty temu, sniper76 napisał(a): @SylwesterI. Również ogrywam tylko TDM latając żołnierzem wsparcia rozdając amo i podnosząc powalonych granat dymny żyje swoim życiem i nie zawsze upadnie tam gdzie ja bym chciał jak "ładnie" zaskoczy połączenie do serwera to spokojnie, można zrobić fajne KD np 30/7 mocnym ograniczeniem jest spartolona rejestracja trefień ech... Granaty to generalnie parodia, czasem jak sticky bombs, potrafią przykleić sie do ściany, ale z tą rejestracją trafień to sam już nie wiem co myśleć, na początku miałem z tym problemy, pisalem tu, potem wydawało sie ze naprawili, ale w sumie to zmieniłem karabin, na następny odblokowany i było lepiej, teraz mam korda p6p67 wali jak żyleta w punkt, nie muszę brać zapasowej broni, wolę wiecej ammo do niego, skuteczny na dystans i w zwarciu z ręki. Może sprawdź inne bronie? Edytowane 21 Października przez SylwesterI.
skypan 1 758 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Odpaliłem SP. Jak ktoś nie grał to nie róbcie tego. Unikać jak ognia. /10
oldfashioned 477 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Mam takie same uczucie, dretwe i storytelling z czapy. 2 misje zrobilem i sie zastanawiam czemu, po co.
sniper76 155 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Jak na razie zacząłem testować M4A1 z krótką lufą + kompensator, a reszta po drodze się odblokuje
dawidoxx 976 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Mi się dobrze grało m4 i kodr ale przerzuciłem się na nvo
Kadajo 7 426 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Godzinę temu, BEM.22 napisał(a): Gdzieś te 300tys cheaterów musi grać ,statystycznie na 20 osób tu na forum musi być co najmniej jeden na dopalaczu , podstaw matematyki nie oszukasz Który to perbana dostanie Godzinę temu, galakty napisał(a): Na TDM medycy podnoszą? XD Ja tam od razu spacja i lecę dalej, TDM to ma być napierdzielanka, a nie leczenie lol W TDM raczej rzadko. Sam najwięcej gram medykiem to wiem 19 minut temu, skypan napisał(a): Odpaliłem SP. Jak ktoś nie grał to nie róbcie tego. Unikać jak ognia. /10 14 minut temu, oldfashioned napisał(a): Mam takie same uczucie, dretwe i storytelling z czapy. 2 misje zrobilem i sie zastanawiam czemu, po co. A mi przypasował. Od taki poziom COD'a. Spodziewałem się znacznie gorszego gówna.
galakty 3 346 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 14 minut temu, Kadajo napisał(a): W TDM raczej rzadko. Sam najwięcej gram medykiem to wiem Nawet na normalnych trybach nie podnoszą, stoi ciołek 3 metry ode mnie i wywalone, może za mało bonusów/zadań na podnoszenie jest? Powinno na medyku to dawać więcej XP niż zabijanie.
Kadajo 7 426 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Ludzie czasem nie ogarniaj co się dzieje. Sam czasem nie zauważę ze ktoś lezy obok bo się koncentruje na celowaniu albo skanowaniu.
Strilok 342 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października (edytowane) 13 minut temu, galakty napisał(a): Powinno na medyku to dawać więcej XP niż zabijanie. Za kill-a jest 200 pkt, za podnoszenie 100 pkt. Wydaje mi się że te 100 pkt to są bardzo łatwe punkty, o wiele łatwiejsze niż kill. Ale co kto woli. W BF zawsze był problem z podnoszeniem. Ludzie mają w dupie to. edit: za kill jest 100 pkt + dodatki Edytowane 21 Października przez Strilok 1
galakty 3 346 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Przy tym haosie to łatwiej mi killa zrobić niż podnosić łebka który leciał na pałę i padł na środku punktu
zlotnik 54 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 24 minuty temu, Strilok napisał(a): Za kill-a jest 200 pkt, za podnoszenie 100 pkt. Wydaje mi się że te 100 pkt to są bardzo łatwe punkty, o wiele łatwiejsze niż kill. Ale co kto woli. W BF zawsze był problem z podnoszeniem. Ludzie mają w dupie to. edit: za kill jest 100 pkt + dodatki za kill 100 za podnoszenie 50 chyba że z swojej druzyny to 100 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października To idzie podnieść kogoś z drużyny przeciwnej?
Strilok 342 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 6 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): To idzie podnieść kogoś z drużyny przeciwnej? Jemu chodziło o Squad i Team. Za podnoszenie kolegi ze Squadu 100 pkt za podniesienie kolegi z Teamu 50 pkt. 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Aaa spoko, bo sobie myślałem WTF 😁
Psiak 61 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 14 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): To idzie podnieść kogoś z drużyny przeciwnej? Można komuś tyłek przysmażyć z enemy
Vulc 2 195 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Godzinę temu, galakty napisał(a): Przy tym haosie to łatwiej mi killa zrobić niż podnosić łebka który leciał na pałę i padł na środku punktu No i dobrze, najpierw się robi killa/czyści teren, a dopiero później podnosi. Inaczej będziesz leżał obok tego gościa. To zawsze była seria pełna skrajności - albo medyk przebiega ci po głowie bez podnoszenia, albo leci na pałę, nie patrząc na otoczenie.
SylwesterI. 865 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Tutaj chyba czas na uleczenie skrócili.
ODIN85 3 505 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Jak ustawić żeby zawsze zaczynać rozgrywkę ze strzelbą a nie bronią główną? 1
sniper76 155 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października To chyba następny z błędów w tej grze...
galakty 3 346 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Strzelba u szturmowca (tak zakładam) to dodatek, więc jak miałby nią zaczynać? Bardziej denerwuje mnie że w Portalu nie odzwierciedla setupu z normalnej gry, trzeba ręcznie zmieniać.
ODIN85 3 505 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Normalnie. Broń to broń. Wkurza zmienianie ciągłe 1
oldfashioned 477 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Pistolet to tez bron, a sie z nim nie respisz. Juz nie doszukujmy sie problemow tam gdzie ich nie ma. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź