Skocz do zawartości

BF6  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dostałem emaia z informacją, że jestem nub nad nubami, i mam się poprawić, bo jak nie, to zabiorą mi grę :(

To z 1 tygodnia, aktualnie mam 38 godzin według EA.

obraz.thumb.png.488ba094f04465b304acb97f8f7730d8.png

obraz.thumb.png.79af8a27c315f7e3b191a268cff00a3a.png

Spoiler

Beznazwy.thumb.jpg.cd9f4b1b8b376d49ced65fc5736a0025.jpg

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Zaraz, zaraz. Czy ty nie zwróciłeś gry ? :E

Konto mu zbanowali ? może kupił drugą kopię ?  :) :)

U mnie od trzech dni wszystko ładnie zalicza  , czuje się prawie jak w starym dobrym  BF3 / BF4 ,gram dokładnie tą samą taktyką i osiągam prawie takie same rezultaty .

Edytowane przez BEM.22
Opublikowano

Nie jest źle, mało ostatnio gram helką oj mało.

obraz.thumb.png.1d2a687d11e47db033287d68b3b03c5f.png

40 minut temu, Reddzik napisał(a):

Dostałem emaia z informacją, że jestem nub nad nubami, i mam się poprawić, bo jak nie, to zabiorą mi grę 

eee tam nie jest źle :D

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Dostałem emaia z informacją, że jestem nub nad nubami, i mam się poprawić, bo jak nie, to zabiorą mi grę :(

To Ty jakas szycha musisz byc, jak Ci maile ze statami wysylaja ;)
Samo EA sledzi Twoj progres, to mile. 

Ja zaliczam od weekendu widoczny regres, przesiadka z PC na lapka w podrozy i przestalem trafiac w ludzi. Jednak sprzet gra. 

Edytowane przez oldfashioned
  • Haha 4
Opublikowano

Myślałem, że w pierwszym tygodniu było znacznie gorzej. Mimo bugów gra się całkiem znośnie, to i tak pierwszy kupiony BF na premierę od czasów BF:BC2. Mimo wszystko gra wydaje się klaustrofobiczna, wczoraj na 4 rozgrywki w trybie Rush miałem 4x tę samą mapę i na dodatek 4x obronę...

image.thumb.png.bdde275e56832a6e099ebf0aad179132.png

Opublikowano

Eee tam, nie patrz na to bo z botami grałem trochę wiec zakłamane.

Ale zazwyczaj K/D ratio mam poniżej 3 

Chociaż tutaj to czasem takie bęcki dostaje przez team ze głowa mała.

Musiałem bym codziennie grac po parę godzin żeby utrzymać wysokie K/D.

Wczoraj grałem i już mnie szlag trafiał bo team gorzej jak boty i patrze a ja pierwszy i mowie o mój boże a ja tak słabo gram :hihot:

Opublikowano

z pozdrowieniami i dedykacją dla osób "jak nie umiesz przełączyć TPMa to jesteś debil i nie powienieneś mieć PC"

Ja pierdzielę. W życiu by mi do głowy nie przyszło, że ktoś robiąc bios mógł to aż tak spier...

Opublikowano
1 godzinę temu, galakty napisał(a):

Dokładnie, Kadajo to ma bliżej 1.40 w tej chwili :E 

U mnie 1.80, ale dużo zależy od meczu, raz mam 2.80, raz 1.40 

5.52 ale tam jakieś bzdury pokazuje, według tej strony 3H rozegrałem mecz. No to bardzo ciekawe bo od 9 jestem w pracy :smiech:

29 minut temu, cz0rt napisał(a):

hhah zabrali skiny Phantoma przyznane za free.

I wyłączyli boty już chyba na stale, tzn. progres.

Można zwracać gierkę :D

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @Pentium D to nie jest jęczenie, a stwierdzanie faktów. Przy żadnej generacji dotychczas nie miałem większych problemów. Nie tylko ja wspominam o problemach. Jest tego mnóstwo, od zwykłych kibiców przez ludzi będących w temacie blisko F1, aż po sam padok z użytkownikami czyt. kierowcami. Ludzie widzą i wiedzą, że jest to sztuczna walka. Nie tego oczekuje się w sporcie. I to jeszcze na domiar złego, który jest najwyżej klasyfikowany w swej dziedzinie, w tym przypadku w motor sporcie. Weźmy nawet na warsztat sławny okres wśród wielu ludzi za którym tęsknią, czyli kiedy były wolnossące V10-tki. W gruncie rzeczy nie było wtedy zbyt wiele wyprzedzania, to jest okres kiedy aerodynamika zaczynała właśnie powoli utrudniać podążanie za poprzedzającym bolidem, stąd była całkowita zmiana w 2009 r.   Po prostu obecnie przeliczyli się z tym podziałem energii 50/50% z dotychczasowych 20/80%. Można było dać o połowę więcej mocy z elektryka niż było, czyli 30% albo nawet te 33% co by dawało 1/3 całkowitej mocy, zamiast 1/5. Opcje są i były, tylko ludzie na stołkach w FIA, którzy posiadają większą władzę, a jeżeli wiedzę, tak sobie ubzdurali.
    • MLiD ciągle w swoich filmikach mówi o 4K mając na myśli upscalling do 4K. Do tego choć na budowie proców się zna i ma dobre źródła przecieków, to na grach zna się...    no wcale się nie zna.   Jego opinie o VR i o wydajności konsol, które omawia  (PS6 portable, wydajność PS6 w PT mająca odstawić 5090 w PT*) dobitnie to udowadniają.   Dlatego jak coś będzie 480p>upscaller do 4K to on to nazwie "4K".    Poza tym przypomnę, że PS5 to konsola go grania w 6K 60fps, bo jest taka gra, a Xbox Series X chyba nawet ma jedną idącą realnie w 8K 60fps. Co prawda chodzi o gierkę z grafą ala Minecraft przy widoku z góry, ale teoretycznie jest.  Cudów nie ma. PS6 będzie pewnie 1080p-1440p w grach 120fps, a z PT pewnie 720p60 a po kilku latach i po pierwszych grach nie będących cross-gen, pewnie i 720p30, z czego oczywiście będzie 4K120 dzięki AI.  To nie będzie tak, że PS5 w 900p60 nagle skoczy na 2160p120. Jest to fizycznie niemożliwe, bo pomiędzy 7nm a 3nm TSMC nie ma przepaści, która by na to pozwoliła. Jedynie poprawki w architekturze, więcej pamięci cache itp. zrobi różnicę, ale nie różnicę 800% wydajności PS5 w rasterze+lekki RT.   *) Po burzy w komentarzach się zreflektował i powiedział, że chodziło mu tylko o wydajność PT, a nie realną wydajność w grze korzystającej z raster+PT.   
    • Sorry za zamieszanie. Chodziło mi o to: 1. Bierzesz obrazek   2. Używasz zwykłego Ajaja jak ChatGPT albo Grok chat. Mówisz mu "opisz mi ten obrazek w formie prompta do generatora obrazków, aby uzyskać maksymalnie podobny do tego". Są też do tego dedykowane Ajaje, ale jeszcze nie testowałem. Czekam aż któryś z tych wielkich to wprowadzi. 3. Teraz dopiero w Grok Imagine używasz opcji text-to-image.    Wycinając w prompcie to co na pierwszym planie, możesz w ten sposób zaskakująco skutecznie kopiować tło, atmosferę, typ oświetlenia itp.
    • Nic dziwnego, to citroen. Wiesz, sama skoda w ubiegłym roku sprzedała sporo więcej aut na polskim rynku niż cały chiński desant razem wzięty, do tego dołóż cała grupę VAG...Nie muszę jeszcze przypominać, ile tego schodziło przez ostatnie lata więc jakaś część wpadek zawsze będzie. Ale patrząc na raczkującą sprzedaż chińskich marek i skalę problemów na dzień dobry trudno o pozytywne wnioski. To regularna wada czy jakiś powypadkowy ulep gdzie ktoś robi sensacje?  Nie gadajcie o lakierach bo zaraz oddzielą kolejny temat.
    • To zrobił fan ME by zrobić coś dobrego na Remixie trzeba poświęcić bardzo dużo czasu. Tutaj tylko delikatny szlif by poprawić najważniejsze kwestie od strony grafiki. Przy okazji dzięki DLSS/DLAA aliasing jest lepiej ogarnięty. W oryginale trzeba dorzucić SGSSAA co morduje sprzęt, ale i tak nadal nie jest idealnie. @Kadajo Przecież widać na filmie, że Physx Działa   
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...