Reddzik 2 777 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Pograłem w BF6, co się odwala to głowa mała, jak nie problemy z rejestracją trafień, to inne cyrki, czasem pozytywne jak i negatywne. 2
Reddzik 2 777 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) Dostałem emaia z informacją, że jestem nub nad nubami, i mam się poprawić, bo jak nie, to zabiorą mi grę To z 1 tygodnia, aktualnie mam 38 godzin według EA. Spoiler Edytowane 23 Października przez Reddzik 2
BEM.22 21 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Zaraz, zaraz. Czy ty nie zwróciłeś gry ? Konto mu zbanowali ? może kupił drugą kopię ? U mnie od trzech dni wszystko ładnie zalicza , czuje się prawie jak w starym dobrym BF3 / BF4 ,gram dokładnie tą samą taktyką i osiągam prawie takie same rezultaty . Edytowane 23 Października przez BEM.22
Strilok 342 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Nie jest źle, mało ostatnio gram helką oj mało. 40 minut temu, Reddzik napisał(a): Dostałem emaia z informacją, że jestem nub nad nubami, i mam się poprawić, bo jak nie, to zabiorą mi grę eee tam nie jest źle 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) 40 minut temu, BEM.22 napisał(a): Konto mu zbanowali ? może kupił drugą kopię ? Ja nie miałem gry na steamie To nie moje ^^ Edytowane 23 Października przez Reddzik
krukkpl 221 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Mało tych map. Po 50h staje się nurzące. Wait... grałem 50h w 2 tygodnie. Dawno tak nie cisnąłem w żadną grę.
galakty 3 340 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Raczej dużo pojazdami nie gram, ale staty takie:
oldfashioned 474 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) 9 godzin temu, Reddzik napisał(a): Dostałem emaia z informacją, że jestem nub nad nubami, i mam się poprawić, bo jak nie, to zabiorą mi grę To Ty jakas szycha musisz byc, jak Ci maile ze statami wysylaja Samo EA sledzi Twoj progres, to mile. Ja zaliczam od weekendu widoczny regres, przesiadka z PC na lapka w podrozy i przestalem trafiac w ludzi. Jednak sprzet gra. Edytowane 24 Października przez oldfashioned 4
funk 18 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Myślałem, że w pierwszym tygodniu było znacznie gorzej. Mimo bugów gra się całkiem znośnie, to i tak pierwszy kupiony BF na premierę od czasów BF:BC2. Mimo wszystko gra wydaje się klaustrofobiczna, wczoraj na 4 rozgrywki w trybie Rush miałem 4x tę samą mapę i na dodatek 4x obronę...
Kadajo 7 418 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 41 minut temu, krukkpl napisał(a): Mało tych map. Po 50h staje się nurzące. Wait... grałem 50h w 2 tygodnie. Dawno tak nie cisnąłem w żadną grę. Ja nawet do 50 nie dotarłem i mam dosyć 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Eee tam, nie patrz na to bo z botami grałem trochę wiec zakłamane. Ale zazwyczaj K/D ratio mam poniżej 3 Chociaż tutaj to czasem takie bęcki dostaje przez team ze głowa mała. Musiałem bym codziennie grac po parę godzin żeby utrzymać wysokie K/D. Wczoraj grałem i już mnie szlag trafiał bo team gorzej jak boty i patrze a ja pierwszy i mowie o mój boże a ja tak słabo gram
oldfashioned 474 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Wy sobie chyba staty z bety chlopaki porownujecie https://tracker.gg/battlefield tylko i wylacznie! 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 19 minut temu, oldfashioned napisał(a): Wy sobie chyba staty z bety W becie miałem lepsze i nie miałem tylu godzin.
oldfashioned 474 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Twoj pierwszy screen moze byc faktycznie z live, bo masz teraz 28h (na screenie 22.5) Ale screeny z dopiskami week1/week2 > to sa screeny ze statami z bety. 1
skypan 1 753 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października A czy w samej grze (w profilu) K/D nie jest liczone bez botów ?
galakty 3 340 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Dokładnie, Kadajo to ma bliżej 1.40 w tej chwili U mnie 1.80, ale dużo zależy od meczu, raz mam 2.80, raz 1.40
Pentium D 1 167 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Złapałem w ostatniej chwili. Tak, PvPvE, ale prawie 22 kille na jeden zgon to całkiem nieźle. Bez pojazdów. Kilka nowych broni wpadło w łapy i nawet jedno zadanie przypadkiem zrobiłem na eliminowanie plażowiczów. 1
VRman 2 641 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października z pozdrowieniami i dedykacją dla osób "jak nie umiesz przełączyć TPMa to jesteś debil i nie powienieneś mieć PC" Ja pierdzielę. W życiu by mi do głowy nie przyszło, że ktoś robiąc bios mógł to aż tak spier...
cz0rt 8 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października hhah zabrali skiny Phantoma przyznane za free. 1 2
Kadajo 7 418 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Dokładnie, Kadajo to ma bliżej 1.40 w tej chwili U mnie 1.80, ale dużo zależy od meczu, raz mam 2.80, raz 1.40 5.52 ale tam jakieś bzdury pokazuje, według tej strony 3H rozegrałem mecz. No to bardzo ciekawe bo od 9 jestem w pracy 29 minut temu, cz0rt napisał(a): hhah zabrali skiny Phantoma przyznane za free. I wyłączyli boty już chyba na stale, tzn. progres. Można zwracać gierkę
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź