Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Kadajo napisał(a):

W wielu grach jest zakazane obrazanie drugiej osoby i caly czat glosowy i tesktowy jest skanowany prez AI w czasie rzeczywistym :D 

2 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Wincyj poprawności politycznej, wincyj. Logiki w tym zero.

To nie poprawnosc tylko obrazanie drugiej osoby ;)  A toksycznych graczy nie brakuje... 

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Funky Koval napisał(a):

Koledzy ponawiam pytanie. Jaki guzik na PC odpowiada za wezwanie UAV reckona? Niby ma po byc "6" ale u mnie nie działa mimo osdblokowania tej ścieżki progresu i mimo tego że w meczu wyświetna się UAV do wezwania...

Mam to samo. Nie mogę użyć aktywnego skilla żadnej klasy. Klawisz 6 nawet czasami, zaznaczam, czasami się pojawia na hudze po uzyskaniu odpowiedniej liczy punktów, ale się nie aktywuje. W becie działało normalnie.  Dodatkowo kuriozalne jest to, że nie można przypisać do tego innego klawisza, bo nie ma tego w ustawieniach.

Edytowane przez KaszaWspraju
Opublikowano
4 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

W wielu grach jest zakazane obrazanie drugiej osoby i caly czat glosowy i tesktowy jest skanowany prez AI w czasie rzeczywistym :D 

To nie poprawnosc tylko obrazanie drugiej osoby ;)  A toksycznych graczy nie brakuje... 

Jak włączyłem chat, bo zazwyczaj jest wyłączony to się zastanawiałem co tak na nim spokojnie i prawie nikt nic nie pisze.

Podejrzewałem, o co chodzi, ale i tak mnie to śmieszy na maksa.

1 minutę temu, KaszaWspraju napisał(a):

Mam to samo. Nie mogę użyć aktywnego skilla żadnej klasy. ^klawisz 6 nawet czasami, zaznaczam, czasami się pojawia na hudze po uzyskaniu odpowiedniej liczy punktów, ale się nie aktywuje. W becie działało normalnie.  Dodatkowo kuriozalne jest to, że nie można przypisać do tego innego klawisza, bo nie ma tego w ustawieniach.

U mnie działa normalnie.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Gdzie tam masz obrazanie drugiej osoby?
To wcale nie musi byc skierowane do konkretnej osoby przeciez. Zero kontekstu.

Zeby nie bylo, nie bronie mozliwosci trashowania na czacie, no ale dogshit to mozna o wszystkim napisac/powiedziec. ;)

mapie, spawnkillu, glitchowaniu, lagu.

Edytowane przez oldfashioned
Opublikowano
1 minutę temu, oldfashioned napisał(a):

Gdzie tam masz obrazanie drugiej osoby?
To wcale nie musi byc skierowane do konkretnej osoby przeciez. Zero kontekstu.

No jesli tobie trzeba tlumaczyc co to slowo znaczy i w jakim konteksie sie uzywa to nie skomentuje, zapewne sam do siebie gostek mowil ;DAle jak widac ty za bardzo domyslny nie jestes...

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Chodzi mi też o to, że Orange lubi przekierowywać ruch sieciowy bo są z tego znani. Za to utraty pakietów nie widziałem od czasu premiery.

NADAL? :E

Ja od nich odszedłem wiele lat temu, bo potrafiło konkretnie youtube nawet zamulać, regularnie i to nie tak, że się czasem coś przytnie, ale w ogóle nic nie działało, albo szło 10b/s 

Z tym banem za dogshit to chyba nowe władze EA już robą system bardzo szybkiego turbo-banowania wszystkich mających dopiero potencjał coś faktycznie wulgarnego napisać.

Nowy system nazywa się TURBAN

Edytowane przez VRman
Opublikowano
22 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Chodzi mi też o to, że Orange lubi przekierowywać ruch sieciowy bo są z tego znani. Za to utraty pakietów nie widziałem od czasu premiery.

Korzystam ze swiatlowodu orange i poza tym ze routing maja gorszy niz niektore sieci to finalnie w sieciowkach zero problemu, net stabilny jak skala zawsze. Obecnie plus ma jeden z lepszych internetow jesli chodzi o routing i ogolna calosc ale orange mozna smialo brac wciemno. 

• Thanks 1
Opublikowano

Nie wiem czy było wrzucane, arkusz z TTK broni, może kogoś interesuje.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oHVJQPfkTGIjdqnuDhNrD16GETNQCWa0aofBQOtjg9w/edit?gid=0#gid=0

Czas zabicia to jedno, ale jak całym magazynkiem na full auto nie da się zabić ostatniego celu na strzelnicy to dla mnie broń do skreślenia. Na NVO się zawiodłem, bo strzela gdzie chce (w becie był op). Za to AK4D jest super, Grot też bardzo przyjemny. W końcu wbiłem 50lvl i byłem ciekaw TR7, ale tutaj już całkiem sieje. Widzę, że w tym nadchodzącym patchu mają poprawić zmienić recoil, więc trzeba będzie wszystko przestrzelać na nowo.

• Thanks 1
Opublikowano
28 minut temu, galakty napisał(a):

Gdzie to jest? Nie widzę official HC nigdzie i żeby miał pełny serwer.

Na glownej stronce, jak wejdziesz w community to masz 4 'na pierwszej stronie'.
Zawsze sa jakies 2 randomowe i albo HC Rush albo HC Breakthrough.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Jak włączyłem chat, bo zazwyczaj jest wyłączony to się zastanawiałem co tak na nim spokojnie i prawie nikt nic nie pisze.

Podejrzewałem, o co chodzi, ale i tak mnie to śmieszy na maksa.

U mnie działa normalnie.

Po zresetowaniu wszystkich ustawień, dosłownie wszystko, mam nadal tak. Skill się nie aktywuje po naciśnięciu 6.

ks.jpg

Edytowane przez KaszaWspraju
Opublikowano
18 minut temu, Kadajo napisał(a):

Już wielokrotnie pisano ze w BF6 walenie Full Auto to zły pomysł.

Gra nagradza tylko strzelanie seriami.

Full Auto to często pewna śmierć nawet na krótkich dystansach.

Eeeee ja gram tylko full auto, kwestia jaka broń. M4 się nie nadaje na dalsze dystanse, to laser na bliski zasięg. Już PMy lepiej sobie radzą na daleko. 

6 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Na glownej stronce, jak wejdziesz w community to masz 4 'na pierwszej stronie'.
Zawsze sa jakies 2 randomowe i albo HC Rush albo HC Breakthrough.

O bosze, serio to tutaj jest? Trzeba scrollnąć w dół dodatkowo? Kto to UI wymyślił? xD 

Opublikowano (edytowane)

4 razy tylko odpalalem HC, ale to wlasnie o takich godzinach gdzie juz nie moglem nic zabic na normalnym servie (+/- 3am) i za kazdym razem mialem serva pelnego. 

@KaszaWspraju mialem to samo, pomoglo zmienienie bindu z 6 na 7. odpalam 7 teraz i dziala (tyle ze ja tak mialem u assaulta, reconem nie gram, ale zakladam ze to identyczny bug).

Edytowane przez oldfashioned
Opublikowano
22 minuty temu, KaszaWspraju napisał(a):

Po zresetowaniu wszystkich ustawień, dosłownie wszystko, mam nadal tak. Skill się nie aktywuje po naciśnięciu 6.

ks.jpg

Te ikonki po prawej - to są jakieś rzeczy do aktywowania w czasie meczu? 

Opublikowano
7 minut temu, oldfashioned napisał(a):

4 razy tylko odpalalem HC, ale to wlasnie o takich godzinach gdzie juz nie moglem nic zabic na normalnym servie (+/- 3am) i za kazdym razem mialem serva pelnego. 

@KaszaWspraju mialem to samo, pomoglo zmienienie bindu z 6 na 7. odpalam 7 teraz i dziala (tyle ze ja tak mialem u assaulta, reconem nie gram, ale zakladam ze to identyczny bug).

Która to opcja i gdzie? nawet po resecie ustawień nie znalazłem bindu z 6.