Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada 8 minut temu, Reddzik napisał(a): Ktoś źle zaprojektował lotnisko, kto na to wpadł? Dobrze, że nie będzie robić CPK Jakby odwzorowali mapę jak trzeba to by tego problemu nie było ale nie po co, lepiej wszystko obok siebie postawić żeby przypadkiem piechota nie musiała za daleko biec 1
oldfashioned 459 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada 1 godzinę temu, Strilok napisał(a): M+K. Dzieki, pocwicze w ten weekend, jako ze niestety siedze na lapku przez nastepne 2 tyg. XD 2
Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada 9 minut temu, skypan napisał(a): Przecież nowej gry nie zrobią W samej rozgrywce nic nie zmienią. Nawet wychodzi na to, że "własnego" silnika nie ogarniają. Nawet DICE w dawnych czasach nie potrafili w swój silnik A co dopiero teraz. W sumie to wystarczy mapy dostosować, odpowiednie odległości do punktów itd. Ale jak patrze jak oni odwzorowali Firestorm to raczej dużych nadziei nie mam
ptys 38 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) 3 godziny temu, Strilok napisał(a): Kolego nie wiem czy grałeś w poprzednie odsłony np. BF2? Tylko że BF nigdy nie miał sensu grania samą piechotą. Nigdy nie rozumiałem grania infantry only w BF bo od tego są inne gry. Ale każdy gra jak lubi. Ja jak widzę sytuację gdy mamy przejęte wszystkie punkty na mapie a przeciwnik siedzi sobie na respie na jakim wzgórzu i 3/4 drużyny gra reconem to nie mam żadnych skrupułów aby tam polecieć i ich wybić co do jednego. Ogólnie z odsłony na odsłonę community tej gry jest coraz gorsze. Mam wrażenie że sporo małpek gra w to. Bez żadnego planu na grę i bez zaznajomienia z klasami i trybami. Gra bo gra. Pierwszą klasą, którą wybiera to recon i siedzi w jednym miejscu i sobie strzela radośnie na wprost. DM w BF nigdy nie miał dla mnie racji bytu, a znowu klasyczny podbój w tej odsłonie to porażka, ale czego oczekiwać po nieudolnym DICE, które czeka z łatkami do wydania kolejnej mapy. Dokładnie jak prawisz seria battlefield jak sam nazwa wskazuje pole bitwy od zawsze była kojarzona z wielkimi mapami z dużymi operacjami przy pomocy ludzi i sprzętu, owszem byly mniejsze mapy jak locker czy metro jako ukłon w stronę piechoty ale generalnie bf to wielkie bitwy a nie codowa ciasnota i campianki wychylanki Edytowane 4 Listopada przez ptys 1
Pan Mateoo 447 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada locker-allday 1000tickets to dopiero był serwery ahh i ten uczuc kiedy strzeliło sie w rury na A i spaliło swoich teammatow 1
galakty 3 312 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada 36 minut temu, Kadajo napisał(a): Jaka ta gra jest biedna Ja sie zacząłem zastanawiać czy tego Arc Raiders nie spróbować, tak mnie BF6 wciągnął w sezonie 1 ...
Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada A daj spokój. Szkoda kasy na kolejne testy. Mam dość kupowanie kotów w workach. Wiecie przy czym się ostatnio najlepiej bawię? The Crew Motorfest. Nie dość że gra ubikacji!!! To jeszcze mnie 28zl kosztowała. Za tyle kasy mogę eksperymentować. 1
caleb59 1 621 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada 12 minut temu, galakty napisał(a): ...czy tego Arc Raiders nie spróbować... Proszę nie obrażać naszej inteligencji. Na Tarkova splunął ale klona to już z chęcią ogra i rzuci się w to bagno jak reszta bo to obecnie modne. 2
krukkpl 221 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada 36 minut temu, ptys napisał(a): a nie codowa ciasnota i campianki wychylanki Nie wolno tak pisać. To niedobra jest. "Jak widzisz podobieństwa do CoDa to znaczy że masz coś z oczami. Nie znasz się."
Vulc 2 191 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Przecież z podobieństwami nikt się nigdy nie krył, bo nawet nie ma jak tego zrobić. Z drugiej strony jakiś feel Battlefielda też jest, po prostu czasem dość odległy, głównie nie przez brak "BF momentd", ale przesyt nimi. Za dużo sprzętu i graczy wrzuca się nad zbyt małe pole bitwy. To już w 2042 na 128 graczy nie było takiego ścisku. Spoiler https://www.facebook.com/share/v/1BwpNdKcwX/
sniper76 155 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Mapy muszą być małe, bo dzieciaki z COD'a po prostu nie ogarną, bo muszą latać ze sraczką ADHD a już nie wspomnę o strzelaniu przez przyrządy celownicze, a co to w w ogóle jest ?? i do czego służy 2
skypan 1 752 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) Byłem przekonany, że gostek tam siedział a on też tam sobie wjechał za nami Suwaki od jasności podczas edycji przy spowolnieniu na maxa Dramat. Edytowane 4 Listopada przez skypan 4
Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Ale przecież Kromka mówił ze żadnych problemów z widocznością w tej części nie ma i to tylko "skill issue" 1
galakty 3 312 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Widoczność jest dziwna, czasem mam wrażenie że dostosowują w locie. 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Ja czasem nie widzę typa który jest obok mnie, może niech faktycznie dają te skiny ze złota czy tam inne
galakty 3 312 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Za to snajperów widać z kilometra....
skypan 1 752 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Zobaczcie jak wygląda rozłożenie światła. Pierwszy bez opisu to w pełnym słońcu a później w tej chyba łazience. Strzałkami oznaczyłem światło padające z drzwi i okna. Trochę koślawy opis mi wyszedł 2
VRman 2 635 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) 35 minut temu, Kadajo napisał(a): Ja czasem nie widzę typa który jest obok mnie, może niech faktycznie dają te skiny ze złota czy tam inne Ma ktoś wtyki w EA/DICE? Niech ktoś im podeśle sugestię: (w prompcie napisałem, że mają mocno świecić, tak żeby aż światło widać było odbite na murach/ziemi), trochę AI to zepsuło, ale nie jest źle;)) edit: "przykrywam". Dobre tlumaczenie. Swoją drogą prompt "gra jak Battlefield" i AI od razu daje babskie odzywki. Wymowne... Edytowane 4 Listopada przez VRman 2 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Wrzuć to na redita i napisz ze wyciekły testy świątecznych skinów 2
Funky Koval 125 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Wniosek: większość dodatków do broni jest popsuta....
Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Jak czasem się zakłada coś a tam nawet statystyki się nie zmieniają wiec WTF...
barteke 13 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Jak ktoś chce latać śmigłowcem to tylko z wyłączonym czatem tekstowym. Jest masa uber pr0 graczy przeświadczonych o swojej zajebistości, którzy to muszą flexować się ze swoim *gunnerem* wynikami 50/1 przed całym serwerem, a potem pewnie jeszcze wrzucają to na yt i pokazują mamie. Tylko oni mają pozwolenie na latanie, więc nie daj bób żebyś takim zabrał ze spawna śmigłowiec, bo od razu leci wiązanka na czacie. Jest jeszcze lepiej jak zajmiesz takim stanowisko strzelca. Czy latasz dobrze czy źle to i tak będą pisać jakim jesteś noobem jak zginiesz i pozdrowią twoją matkę. Ogólnie cała społeczność battlefieldowa zrobiła się bardzo toksyczna, pewnie przez niższy wiek grających. Co chwila docinki, wyzywanie od codowców i innych. Kiedyś ludzie się pozdrawiali na koniec, dziękowali za wyrównaną grę, a teraz jedyne co potrafią to napisać "gg ez" gdy wygrają kilkoma ticketami... Upadek społeczeństwa.
Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Zgłaszaj takiego odrazu to bana dostanie za cięty język, wtedy sobie polata, do sklepu po mleko 2
Psiak 59 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada właśnie coś się zbugowało w battleroyale, lezałem na ziemi po śmierci i nie mogłem nic zrobić... Poszedłem afk, wracam a kumpel z którym grałem duo mówi, że wygraliśmy bo strefa się zmniejszyła na maxa i wymordowała ostatnią ekipę Prawie 200k expa z boostem wpadło z 5killami tylko. Moje ciało tak jakby zostało nieśmiertelne na ziemi od początku gry 3
oldfashioned 459 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Teraz ogolnie jest bug, ludzie na samym poczatku wychodza za mape, czekaja 25 az sie strefa zmnieszy i zabije ostatni legitny team i wygrywaja kasujac 150-200k expa wlasnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź