WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Nie pamiętam co było przyczyną, to chyba 5-6 lat temu się przydażyło auto stało ze 2 miesiące w aso, wymienili głowicę, później 3 lata pojeździło i do żyda.
Ostatnia kopalnia węgla kamiennego jako powstała to była Budryk w Ornontowicach na Śląsku
https://www.wnp.pl/energia/budryk-najglebsza-kopalnia-w-polsce,130798.html#:~:text=Najmłodsza polska kopalnia węgla kamiennego,aż 1290 m w głąb ziemi.
O rzesz q ... ja p... 1290 m w głąb ziemi a ja najgłębiej byłem na 1000... w KGHM.
I było 40 stopni Celsjusza i 80% wilgotności. Az dziwne ze nie lało się po spągu
Niby skąd? Najwięcej laga dodaje samo włączenie FG, później mechanizm działa tak samo czy generuje x3, x4 czy więcej. Trochę oczywiście lag rośnie bo spada bazowy FPS.
Aż przed chwilą sprawdziłem najnowsze RTSS z FG x3 w Cyberku i nadal RTSS dodaje wyraźnie więcej laga niż limiter w grze albo nvcp. Z RTSS faktycznie widać że obraz pływa, mimo włączonego reflexa.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź