Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

łoooo panie ale wyniki kręcisz :E 

Czasem jest lajtowo i sobie klepię boty a czasem trafisz na spoceńca w przeciwnym teamie i się robi ciekawiej, 1 na 1, 3 na 3 itp. Na początku było 3 na 3 i przegrywaliśmy. W przeciwnym teamie było dwóch kolesi z konsoli z jakimś dziwnym pingiem bo strzałów z 5 metrów z m1014 nierejestrowało. Jak zaczeliśmy wygrywać to się przeciwny team zaczął wykruszać i wygrana. Życie sobie utrudniałem bo blisko 50 minut z pompką i pistoletem ganiałem.

image.thumb.png.fb17176e8a8b20fa211edd02ebee195d.png

image.thumb.png.69234a1fd478ce3f507de88c063fb2cc.png

Opublikowano

Nie macie czasami takiego wrażenia ze podłączeniu do   gry  jesteście jak by krok z tyłu za wszystkimi  w grze  ...  ja mam to dość często  jak by lag ,ale nie lag . Ping mam zazwyczaj w  granicach 20-26  to chyba nieźle  ,a mimo to mam  gry  takie jak choćby dzisiaj  ze   .ładuje  gościa z 1-2 metrów w plecy z m1014   i pada typ  dopiero po 3 strzale , to samo z KORD  ,MP5   trzeba z pół magazynka zeby padł  nawet jak dostaje HS  .

Przeciwnicy jak by mnie wcześniej widzieli  ,bo ja  jeszcze nie wszedłem do budynku a dostaje HS  od gościa który siedzi  w tym budynku  na schodach  itp  sytuacje 

No i same  moje zgony ja mam wrażenie ze ginę dosłownie od   jednej  kuli  

Opublikowano

Czasem nie idzie wkleić w dystansie na noże, ale taki urok grania przez neta.

Ja nawet nie skaczę w tej grze a inni skaczą jak małpy, wślizgi jakieś robią i inne cuda na kiju. Dla mnie pro ruchy kończą się na położeniu się gdy do mnie strzelają :hihot:

Opublikowano

Nie grałem smg praktycznie w ogóle w 6 ale ostatnio zacząłem kv9.. jaką  to robi miazge.. na bliski dystans przeciwnik praktycznie bez jakichkolwiek szans ;) 

11111.png.140cc81a71f17878eb5fdf66c1ff8a89.png

2h gry i 29 poziom broni - ładnie podkręcili odblokowywanie dodatków

20251110144313_1.thumb.jpg.90505432f59f5062364b2bfcb8bc50f1.jpg

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Nie grałem smg praktycznie w ogóle w 6 ale ostatnio zacząłem kv9.. jaką  to robi miazge.. na bliski dystans przeciwnik praktycznie bez jakichkolwiek szans ;) 

11111.png.140cc81a71f17878eb5fdf66c1ff8a89.png

2h gry i 29 poziom broni - ładnie podkręcili odblokowywanie dodatków

KV9 i potem SCW10 to chyba najlepsze giwery na bliskim w całej grze.

Ja od kilku dni gram bardzo dużo na zmianę MP5 i SL9, no zajebiscie mi się nimi gra, mega użytkowe pukawki. 

KV9 trochę przymały magazynek dla mnie, dlatego to raczej spluwa dla prosów a ja zwykły random 😀

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

KV9 trochę przymały magazynek dla mnie, dlatego to raczej spluwa dla prosów a ja zwykły random 😀

To fakt, ale mozna odblokować magazynek z 27 pestkami takze wtedy robi się kosiarka.. na razie latam ze standardowym  :D 

Opublikowano

Modlę się do DICE o nerfy jak najszybsze by takim koczkodanom poucierać nosy, PM od premiery ma lepszy zasięg niż nie jedna szturmówka co jest tragikomedią samą w sobie. Zakazuję używania PM pod groźbą kąpieli w mojej beczce.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Zasięg to jedno, PM praktycznie nie mają żadnego recoila, przy nich to szturmówką rzuca jak na statku podczas sztormu. :E Tutaj zdecydowanie przydałaby się korekta.

32 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Nie gram inżyniorem śmierdziolem. U mnie głównie szturman, ewentualnie wsparcie. :gordon:

Dziwny sposób na podziękowanie za trzymanie w ryzach populacji jeżdżącego i latającego złomu. Do usług. :E I pamiętaj kolego, zawsze znajdzie się większa beczka. :cool:

Edytowane przez Vulc
Opublikowano

Sa tez karabiny / assault rifle, ktore nie maja recoila. Ogolnie dysproporcje miedzy broniami sa znikome, ale tak to jest jak sie dodaje 40 pukawek i chce to jakos zbalansowac.  Wczoraj gralem z g36. LASER i ten fixed 20 dmg, przyjemnie sie gra.