Sheenek 330 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Godzinę temu, Funky Koval napisał(a): Ja mam w dupie te wyzwania. Jak cos sie odblokowuje to w wyniku tego, ze normalnie gram a nie na wyzwania. Tylko te dzienne trzeskam bo sa proste. A ja patrze i robie. Nie to ze slepo za nimi biegam ale czesto od zadan zalezy jaka klasa w danym momencie zagram. Przynajmniej jest zroznicowanie
skypan 1 752 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Przecież te zadania wymyślił jakiś kretyn. Rozwój danej klasy nie powinien być uzależniony od wykonania czegoś tylko od samej gry daną klasą np. snajper, 2 poziom i te zabicia ze 150 ma. Cymbał to wymyślił. W każdej klasie są takie kwiatki
oldfashioned 459 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 57 minut temu, dawidoxx napisał(a): O co biega z tym ograniczeniem do 300 fps z reflex? Jak nie usuniesz konkretnych plików to gra capuje fps na 299 na kartach N. Nie da sie tego obejść bez FG. 1
raziel88 34 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Ciekawe kiedy naprawią wyciekanie pamięci na ustawieniach overkill i pojawiające się losowo na ekranie ledwie widoczne poziome pasy 1
galakty 3 303 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 9 godzin temu, skypan napisał(a): Przecież te zadania wymyślił jakiś kretyn. Rozwój danej klasy nie powinien być uzależniony od wykonania czegoś tylko od samej gry daną klasą np. snajper, 2 poziom i te zabicia ze 150 ma. Cymbał to wymyślił. W każdej klasie są takie kwiatki Snajper to ma super zadania, ubij z ponad 150 metrów, a mapy dobre do walki na noże
Strilok 342 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Ja od 5 dni nie gram. Moja ekipa gra stale cały czas. Mnie jakoś gra odrzuciła i wywołuje u mnie odruchy wymiotne. Muszę chyba zrobić długi detoks od niej i liczyć że do tego czasu coś zmieni się w grze. 1
galakty 3 303 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Gra się raczej mocno nie zmieni, ja czekam na Portal.
krukkpl 221 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Te wyzwania tygodniowe można rollować, ale po raz kolejny zbyt mało razy, żeby wyeliminować całe RedSec Powinni dać możliwość "opt-out" z tego gównianego trybu. 1
galakty 3 303 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada RedSec powinien być osobnym trybem, dla mnie nawet osobny launcher mogłby mieć No nic, było fajnie, niecałe 50h przegrane, niektóre AAA szybciej się kończy
Kadajo 7 396 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Wczoraj zagrałem jedna rundę, i dziękuje dobranoc. Niesamowite, gra niby ok jak na FPS ale kompletnie się nie chce w to grac. To już 2042 dłużej mnie utrzymał przy sobie na początku. 1
caleb59 1 620 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 58 minut temu, raziel88 napisał(a): Ciekawe kiedy naprawią wyciekanie pamięci na ustawieniach overkill i pojawiające się losowo na ekranie ledwie widoczne poziome pasy Nigdy.
Kadajo 7 396 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Na Ultra gra jest znacznie stabilniejsza. Na High znikają praktycznie wszystkie problemy związane z wydajnością i grafika.
oldfashioned 459 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 22 minuty temu, krukkpl napisał(a): Te wyzwania tygodniowe można rollować, ale po raz kolejny zbyt mało razy, żeby wyeliminować całe RedSec Powinni dać możliwość "opt-out" z tego gównianego trybu. Nawet nie wiedzialem, ze sa jakies nowe tygodniowe wyzwania, myslalem ze tylko. Wlazlem teraz i mi sie udalo na 10 rolek pozbyc wszystkiego zwiazanego z gauntlet/redsec z w2 i w3.
skypan 1 752 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Godzinę temu, galakty napisał(a): Snajper to ma super zadania, ubij z ponad 150 metrów, a mapy dobre do walki na noże Nie może być głupiej. To "pa tera" Edytowane 12 Listopada przez skypan 3
galakty 3 303 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Gdyby usunąć "w jednej grze" to bym śmiał się tylko w 50%, a tak to beka na 100% Już sam dystans 200m w tej grze to wyczyn. Trafienie w głowę w sumie nie takie trudne bo pewnie będziemy polować na snajperów którzy leżą, ok. Tylko 3 w jednej grze to już gruby odlot... To jest wymaganie na 1 poziom i broń, czy trzeci na skórkę? Jak skórka to spoko, niech sobie będzie.
caleb59 1 620 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Jedno z tych zadań, które jeszcze nie dostało nerfa od premiery, zostało kilkanaście podobnych w grze. Teraz, galakty napisał(a): To jest wymaganie na 1 poziom i broń, czy trzeci na skórkę? Jak skórka to spoko, niech sobie będzie. Biała ramka sugeruje wybrany 3 poziom, czyli skórkę dla żołnierza. 1
galakty 3 303 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada A jak skórka to pal licho, mogą nawet 200 fragów w jednej rundzie zrobić. Byle bronie i wyposażenie miało sensowne zadania.
caleb59 1 620 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Co nie zmienia faktu, że takie psychopatyczne wymagania nie powinny mieć miejsca w tej grze ogólnie. Wymogi niektóre zadania mają gorsze niż zadania z Tarkova a to już samo w sobie jest hitem.
oldfashioned 459 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Ciezko sie nie zgodzic z tym co prawi, ja bym dodal jeszcze ze community to cancer.
galakty 3 303 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 18 minut temu, caleb59 napisał(a): Co nie zmienia faktu, że takie psychopatyczne wymagania nie powinny mieć miejsca w tej grze ogólnie. Wymogi niektóre zadania mają gorsze niż zadania z Tarkova a to już samo w sobie jest hitem. Zgadzam się, ale ja nawet na te wymagania nie patrzę, mam to w pompce. Wbiłem najważniejsze bronie i w sumie nie grałem od tygodnia. Sezon 1 rozwalił frajdę z gry, było lepiej na premierę...
krukkpl 221 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 2 godziny temu, skypan napisał(a): Nie może być głupiej. To "pa tera" 3? Co to za problem na Firestorm? Przecież tam 1/3 ludzi kampi jako recon przez całe rundy. Heady nawet z 400m można trafiać bez problemu. Jakby było 20 to może byłby problem zdążyć.
galakty 3 303 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Pokaż te heady bez problemu na 400 metrów, masz czas do 20:00 No i 3 w ciągu jednej gry. Max 3 gry na to masz. Czas start! Edytowane 12 Listopada przez galakty 1
skypan 1 752 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Czekamy Tylko bez cięć i na kamerce dzisiejsza gazeta Edytowane 12 Listopada przez skypan
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź