Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuneli mi binda na walkę wręcz + eliminnację z bocznego przycisku myszy (przycisk myszy 4) Teraz mam tam shotgun'a... Da radę jakoś to ustawić? Próbowałem edytować przycisk F w grze i nie reaguje, tak samo ustawić oddzielnie :\ Odpaliłem na szybko ten tryb nowy, pov jakby broni bardziej do środka jest, mam nadzieję, że tylko na tym trybie to zmienione...

Opublikowano

Zmieniaj ustawienia przycisku w prawym okienku odpowiedzialnym za mysz, a nie w lewym gdzie dajesz bindy z klawiatury.

Zagrałem pierwszy raz od ostatniego patcha i jakoś nie warto wracać. Błędów jest dalej masa. Co runda dostaję info o ukończeniu wyzwania dominacji, a po użyciu drona nie działa ppm. Wyzwania dalej liczą się jak chcą. Netcode jest dalej tragiczny. Ginięcie za przeszkodą lub po położeniu się. Nie ma sensu grać brońmi wolnostrzelnymi gdy część trafień nie jest rejestrowana przez serwer. 

hit-registration-issues-in-a-nutshell-around-15-20-of-my-v0-5v5bwtelm0wf1.webp.379f95900190353408ec4fa5a0598235.webp

• Thanks 1
Opublikowano

Ja nie mogę  , jak można  tak ludziom pokasować  bindy .  Może ktoś zorientowany wie  które ustawienie odpowiada za ''przyklejanie''  do  np  muru, zza którego strzelamy podczas  ADS ,wcześniej tego nie miałem a dziś  w kilku  momentach   a to zabiera cenne milisekundy .

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, barteke napisał(a):

Zmieniaj ustawienia przycisku w prawym okienku odpowiedzialnym za mysz, a nie w lewym gdzie dajesz bindy z klawiatury.

Zagrałem pierwszy raz od ostatniego patcha i jakoś nie warto wracać. Błędów jest dalej masa. Co runda dostaję info o ukończeniu wyzwania dominacji, a po użyciu drona nie działa ppm. Wyzwania dalej liczą się jak chcą. Netcode jest dalej tragiczny. Ginięcie za przeszkodą lub po położeniu się. Nie ma sensu grać brońmi wolnostrzelnymi gdy część trafień nie jest rejestrowana przez serwer. 

hit-registration-issues-in-a-nutshell-around-15-20-of-my-v0-5v5bwtelm0wf1.webp.379f95900190353408ec4fa5a0598235.webp

Tak dziękuję, nie spojrzałem że można mysz i klawiaturę przypisać ^^ Teraz elegancko, przez chwilę ustawiłem, że miałem pod tym przyciskiem shotguna i nóż, nawet spoko przy szybkich akcjach mieć pod myszką, ale mam wrażenię, że czasami dłużej przy bieganiu to zajmuje, bo raz jak przytrzymam to chwilę wyciąga szotguna a potem nóż, jak ustawione miałem od bety na sam nóż to od razu wyciągał po przytrzymaniu. 

20 minut temu, BEM.22 napisał(a):

Ja nie mogę  , jak można  tak ludziom pokasować  bindy .  Może ktoś zorientowany wie  które ustawienie odpowiada za ''przyklejanie''  do  np  muru, zza którego strzelamy podczas  ADS ,wcześniej tego nie miałem a dziś  w kilku  momentach   a to zabiera cenne milisekundy .

Bez kitu, po chuj oni dotykają naszą klawiaturę, ustawienia... Nienawidzę jak coś mi się samo zmienia w opcjach na których grałem od czasu bety. Nawet zapisałem sobie folder battlefield 6 beta z mojedokumenty, żeby nie musieć potem wszystkiego zmieniać jak wyjdzie pełna wersja

20 minut temu, BEM.22 napisał(a):

Ja mam to zawszę pod F, szukaj w klawiaturze opcji pod F. Tak od czasu bety miałem, bardzo utrudnione to jest, będę właśnie musiał coś pokombinować z tą opcją, żeby mieć bliżej to "przyklejenie" do ścian. 

Edytowane przez Psiak
Opublikowano

#BF6 #RedSec Dzisiejsza aktualizacja trochę namieszała i popsuła np.

Resetują się przypisania klawiszy (Dice poinformował, że bada ten problem)

Dziesiętne wartości czułości myszy są zepsute.

Rejestracja defibrylatora nie działa ( Dice poinformował, że bada ten problem).

Cele na strzelnicy się nie resetują.

+ Kilka innych.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Nowa mapa jest ok, jednak ogólnie źle mi się grało, tzn. jakby coś było nie tak z czułością myszy. Wyłączyłem to w cholerę.

Nawet strzelnicę zepsuli. 

Edytowane przez VoitTec