Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jednak dzieje się  ,nie wierzyłem   ale jednak DICE  kasuje/aktualizuje statystki   graczom którzy  farmili na botach  :E:rotfl2: .  Na FB juz widziałem kilka płaczliwych  postów  typu   rano miałem K/D  11.8  teraz mam  1.01  to jakich bug  :rotfl2:

• Haha 4
Opublikowano
11 godzin temu, Kriso napisał(a):

Gram na ustawieniach Zabójcze i 1440p  - rtx 5080 i zapycha pamięć karty czy wy też tak macie?

Na premiere tak mialem, jedna opcje zmniejszylem na bardzo wysokie czy cos takiego, odkorkowalo pamiec etc.

BTW widzialem/slyszalem, ze nowa mapa jeest wieksza i bardziej pasuje do realiow BF'a.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, raiders napisał(a):

A jednak dzieje się  ,nie wierzyłem   ale jednak DICE  kasuje/aktualizuje statystki   graczom którzy  farmili na botach  :E:rotfl2: .  Na FB juz widziałem kilka płaczliwych  postów  typu   rano miałem K/D  11.8  teraz mam  1.01  to jakich bug  :rotfl2:

Reddit też tym zalany. Oczywiście chłopaki tłumaczą, że nie wbijali masowo K/D na botach, a jedynie boty trafiały się im w normalnych trybach, gdy brakło prawdziwych graczy - nawet sobie sprawy nie zdawali :lovin:

W dniu 18.11.2025 o 18:00, Psiak napisał(a):

Ale kocurki %-) szkoda że tyle kasy to kosztuje

czcz.png

Wziął ktoś, przyznawać się?😛 Nie chcę być pierwszy 🤓

Edytowane przez Sawyer1916
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, caleb59 napisał(a):

Was jednak trzeba pacyfikować milicyjną pałą za kupowanie tych skinów.

Akurat co jak co, ale BF na ten moment wypuszcza DOBRE skiny. Cena na polski rynek to inna sprawa. 

edit.
I ba, nawet ten skin w battlepassie ktory jest do odblokowania jest DOBRY.
4606718-battlefield%E2%84%A26_2025111811

Edytowane przez oldfashioned
  • Upvote 1
Opublikowano
12 godzin temu, Kriso napisał(a):

Gram na ustawieniach Zabójcze i 1440p  - rtx 5080 i zapycha pamięć karty czy wy też tak macie?

Problem z memory leakiem na ustawieniach overkill jest od premiery. Wystarczy ustawić jedynie tekstury na ultra i problem znika, ewentualnie co runde, dwie "czyścić" pamięć przestawiając ustawienia z overkill na ultra i z powrotem. Kolejny bug to problem z niemalże niewidocznymi pasami na środku ekranu przy odpalonym dlss, również nie naprawiony od bety.

• Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, raiders napisał(a):

Bardzo dobrze, w sumie tylko to mnie powstrzymywało do wbijania expa na botach. Nie chciałem mieć KDA zepsutego przez boty. Szkoda, gdybym wiedział, że zresetuje to był wbijał jak wściekły lvl na bronie, teraz bym sobie każda testował na chillku :cool: Miałem coś koło 3.6, spadło do 2,60 więc u mnie jakoś dużo tego nie odjeli

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Psiak napisał(a):

Miałem coś koło 3.6, spadło do 2,60 więc u mnie jakoś dużo tego nie odjeli

U mnie spadło gdzieś 0.2 więc to jest nie dużo a różnica z 3.6 na 2.6 to jest kosmos (oczywiście w graniu na graczy nie boty) ;-)

Kilka razy zagrałem na portalu i tam trafiały się boty ale ogólnie gram "normalnie" i tutaj boty też kilka razy się trafiły.

O dla potwierdzenia można sobie sprawdzić jakie jest kd z botami i kd z ogólne na BF tracker

image.png.b3569f752ced16d1ac00907c78b4311f.png

Edytowane przez Kabor
Opublikowano

Mogli by dać w jakimś sezonie do odblokowania męskie głosy. Szczególnie dla męskich postaci :E 24/7 farmił bym by to odblokować. Mogli by też w końcu zacząć robić coś z naprawą audio, które totalnie leży. Tylko kiedy oni znajdą na to wszystko czas jak w 6-ce wszystko leży :)

Opublikowano (edytowane)

Też zjechałem na zero te wrzaski tylko chyba to też wycisza odgłosy przeciwników.

Edit. 

Widzę, że mocno zmniejszyli odległość w ostatnim zadaniu. Spadło z 250 m. Teraz jest mniej niż poprzednio na podstawowe odblokowanie bo było 150m :E

Battlefield 6 Screenshot 2025.11.20 - 10.51.51.74.png

Edytowane przez skypan
  • Upvote 1
Opublikowano

Widzę ładny spadek graczy w połowie 1 sezonu. Jak jest taki zjazd w pierwszy sezonie to jak oni chcą utrzymać graczy do np. 6 sezonu? Zaraz okaże się że będzie ich tylko garstka.

Bug bugiem, buga pogania. To jest dzisiejszy standard tworzenia gier prze Battlefield Studios. Porażka. Ale co się dziwić dalej dwie nowe mapy i na koniec sezonu jedną starą tyle że w zimowej otoczce. 

Opublikowano
47 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Wylaczylem sobie wszystkie 'krzyki', imersja wiele na tym nie stracila, a jakosc gry (tfu baby na polu walki) + grywalnosc (wiecej waznych rzeczy slychac) sie poprawila. Polecam.

Ja również od początku jak tylko wyszedł bf to wyłączyłem te odgłosy, gra się przyjemniej i nie wiem czy dałbym radę wrócić do tych dialogów... ewentualnie angielska wersja. Jedyny minus to na redsec nie słyszymy ważnych rzeczy jak wróg w pobliżu itp. Da się przyzwyczaić

Opublikowano

Nie gram w pol. wersji jezykowej, wiec mi nawet angielska przeszkadzala ;) Polska wersja pewnie w ogole zabilaby mi totalnie klimat.
Redseca nie gram, wiec tez sie nie wypowiem. Tam z tego co widzialem i tak sa takie bugi dzwiekowe (czolg ktory jedzie obok i go nie slychac xd)  ze pewnie taka zmiana to tylko kropla.

Opublikowano
1 godzinę temu, oldfashioned napisał(a):

Akurat co jak co, ale BF na ten moment wypuszcza DOBRE skiny. Cena na polski rynek to inna sprawa. 

edit.
I ba, nawet ten skin w battlepassie ktory jest do odblokowania jest DOBRY.

Tak z czystej ciekawości, co dają takie skiny, oprócz tego że Ty je widzisz na ekranie? 

Opublikowano

Self-ekspresja. Feel, self-identyfikacja, nie wiem jak to inaczej nazwac. Zdecydowanie grubszy temat niz battlefield sam w sobie. Jeden od 20 lat chodzi jedynie w air jordanach, drugi w koszulach krate, a trzeci chce miec takie lub innego skina w grze.

Czy 1 moze tez chodzic w innych butach? Moze.

Czy 2 moze tez chodzic w bluzach? Moze.

Czy 3 moze tez biegac w defaultowym skinie? Moze.

Ja tylko stwierdzilem, ze te skiny sa DOBRE. Oddaja realia gry, nie sa przesadzone, czuc w nich klimat. To nie jest bikini czy postac z kreskowki. Ja propsuje taka forme 'customizacji' i zarabiania przez firme. Dopoki dopoty te skiny beda w takim klimacie, to jak dla mnie moga wypuszczac 10 dziennie jezeli to pozwoli im ciagle 'rozwijac gre'. 

• Upvote 1
Opublikowano
22 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Tak z czystej ciekawości, co dają takie skiny, oprócz tego że Ty je widzisz na ekranie? 

Inne biedaki widzą na tobie pieniądź. Tak ich wk***ia, że ich nie stać że maja gorszego cela.

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Serio ktoś będzie patrzył na truchło jak kogoś zastrzeli? To już pod jakieś zaburzenia podchodzi :E 

Spójrz na tego typa. Czujesz pieniadź? Widać prestiż? Masz kmiocie chęć kleknąć przed możnym panem? No właśnie.

Screenshot_20251120_115300_Chrome.thumb.jpg.1f21cfb30b3504e6e3f2c7c47e081026.jpg

Wiesniaki myślą, że tak to działa dlatego tak wyglądają xD skiny podobnie im większa wiocha i drożej to daje fałszywe poczucie bycia wyjątkowym i lepszym od szaraków w zwykłym mundurze :D

• Upvote 1