Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie ból dupy o te skiny. Niech każdy kupuję co chcę. Nawet dildo nie sobie kupi. Ja tam nikomu w portfel nie zaglądam. Jedynie co mnie wkurza to natarczywa polityka DICE aby je jednak kupić. Wręcz zmuszają do tego żeby w ten sklepik wejść.

Opublikowano

Szkoda gadac w ogole jak sie wiesnicatwo w branzy komputerowej/gamingowej teraz roznioslo i panoszy.

Buraki kupuja jakies ramy / karty RGB, albo co gorsza, swiecace klawiatury. XD Wyobrazacie sobie? Klawiatury RGB. To jest dopiero wiesniactwo. Gosciu ktorego zabija w grze nawet nie wie ze maja odpalony rozowy kolor pod WSAD, a ich obudowa swieci sie niebiesko. To sa dopiero wiesniaki i przegrywy. Wstyd ze musimy takich ludzi na tym forum goscic i co gorsza tolerowac. 

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Funky Koval napisał(a):

Spójrz na tego typa. Czujesz pieniadź? Widać prestiż? Masz kmiocie chęć kleknąć przed możnym panem? No właśnie.

Wiesniaki myślą, że tak to działa dlatego tak wyglądają xD skiny podobnie im większa wiocha i drożej to daje fałszywe poczucie bycia wyjątkowym i lepszym od szaraków w zwykłym mundurze :D

bym się zastanawiał z jakiego taboru uciekł :D 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Strilok napisał(a):

Macie ból dupy o te skiny. Niech każdy kupuję co chcę. Nawet dildo nie sobie kupi. Ja tam nikomu w portfel nie zaglądam. Jedynie co mnie wkurza to natarczywa polityka DICE aby je jednak kupić. Wręcz zmuszają do tego żeby w ten sklepik wejść.

To raczej nie chodzi o ich kupowanie co o zmuszanie innych do ich oglądania, jaj mam w pupie co sobie kto tam kupuje za złote karabiny i różowe umundurowanie, ale chciałbym mieć opcje wyłączenia tego wszystkiego aby w grze były tylko podstawowe skiny militarne.

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Szkoda gadac w ogole jak sie wiesnicatwo w branzy komputerowej/gamingowej teraz roznioslo i panoszy.

Buraki kupuja jakies ramy / karty RGB, albo co gorsza, swiecace klawiatury. XD Wyobrazacie sobie? Klawiatury RGB. To jest dopiero wiesniactwo. Gosciu ktorego zabija w grze nawet nie wie ze maja odpalony rozowy kolor pod WSAD, a ich obudowa swieci sie niebiesko. To sa dopiero wiesniaki i przegrywy. Wstyd ze musimy takich ludzi na tym forum goscic i co gorsza tolerowac. 

Wstyd hańba i kiedyś to były czasy. Teraz juz nie ma czasów :P a korporacje wpychają skiny w opór w grach za 400 zeta i to wkur****a

Opublikowano
3 godziny temu, Joloxx9 napisał(a):

Na premiere tak mialem, jedna opcje zmniejszylem na bardzo wysokie czy cos takiego, odkorkowalo pamiec etc.

BTW widzialem/slyszalem, ze nowa mapa jeest wieksza i bardziej pasuje do realiow BF'a.

Pamiętasz która?

Opublikowano
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

To raczej nie chodzi o ich kupowanie co o zmuszanie innych do ich oglądania, jaj mam w pupie co sobie kto tam kupuje za złote karabiny i różowe umundurowanie, ale chciałbym mieć opcje wyłączenia tego wszystkiego aby w grze były tylko podstawowe skiny militarne.

ooo to to to. Tu się zgadzam :)

Opublikowano

2005 - brak skinow

koszt produkcji bf2 - kolo 20m $

koszt produkcji coda 2- kolo 15m $

cena bf2 - 49$ pc

cena coda - 49$ pc

2025 - skiny

koszt produkcji bf6 - grubo ponad 400m $

koszt produkcji coda7 - grubo ponad 700m $ 

cena bf6 - 80$

cena coda7 - 70$

Prosta matematyka, koszty produkcji min 20, a nawet 40x wieksze

Cena produktu - 50-60% wieksza.

Opublikowano
36 minut temu, Kadajo napisał(a):

Jakie widzisz rozwiazanie sytuacji?

Podniesienie kosztu gry na dzien dobry z 80$ do 250$, z zalozeniem ze jak chcesz grac po roku to placisz raz jeszcze? 

Na ten moment jezeli chodzi o mikotransakcje to BF6 robi to calkiem okej, w porownaniu do innych tytulow AAA na rynku gier. 

Skiny sa w miare realistyczne, w wiekszosci stonowane. Ba nawet zrobili oficjalnego skina Rangers, we wspolpracy z wojskiem i dotujac w jakies tam stypendia. To nie jest homer simpson biegajacy z fioletowym kalachem.

Sam bym chetnie pogral w gre, ktora ma fixed skiny per frakcja/per mapa, wedlug mnie to by tylko i wylacznie podkrecilo imersje i grywalnosc, zwlaszcza w takiej aspirujacego do 'arcade sim' grze jak BF6. 

1 minutę temu, Funky Koval napisał(a):

Ej też macie popsuta animację śmigla helki? Jakby się nie ruszało gram gl conquest

Tak, widzialem pare razy wczoraj, co wczesniej sie nie zdarzalo.

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
32 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Jakie widzisz rozwiazanie sytuacji?

Dać możliwość wyłączania widzialności tego kontentu w grze.

Jak mnie ma nie obchodzić na co kto wydaje kasę i chce różowy biegać po Battlefield to ja też powinienem mieć możliwość decydowania czy chce to widzieć.

• Upvote 1
Opublikowano
4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

I będą kupować jeszcze więcej :D tak to właśnie działa.

Też kupię jak będzie mi odpowiadał. 

W COD przez 4 lata grania kupiłem tylko jedną skórkę, polaka.

Fajnie wyglądała i żeby inni gracze wiedzieli że ja z Polski. 

Jak w BF będą skórki z emblematem narodowości to pewnie też kupię. 

Innych nie zamierzam. 

Opublikowano
5 minut temu, Funky Koval napisał(a):

Ale jak normalne? Naprawia to czy sie samo naprawi? Bo mnie wkurza

Nie znam odpowiedzi na nurtujące cię pytanie, ale napisz do dice i może Ci odpowiedzą 

Opublikowano
17 minut temu, Kadajo napisał(a):

Dać możliwość wyłączania widzialności tego kontentu w grze.

Jak mnie ma nie obchodzić na co kto wydaje kasę i chce różowy biegać po Battlefield to ja też powinienem mieć możliwość decydowania czy chce to widzieć.

Nie ma i nigdy takiej opcji nie bedzie. W zyciu za darmo to juz nawet w ryj ciezko dostac.

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Kadajo napisał(a):

No to byłbym w stanie zapłacić za taka opcje :D

Czyli kupuję grę za 400 zł a następnie, bazując na przeciętnej kwocie którą wydaje gracz na skiny (przecież nie za darmo!) mogę wyłączyć widocznośc tychże :D 

"Mamy wspaniałą ofetę rozrzerzenia doświadczenia w Batlefield 6! Za jedyne 500 zł zwiększ immersję i zapewnij sobie kompetetywną przewagę widoczności wyłączając widok skórek premium!"

Edytowane przez Funky Koval