Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No super ten Battlefield jak na CODa %-) Dziwnie się w to gra. Niektóre bronie są zdecydowanie OP. Ile ja już heli RPG strąciłem :D Nie wiem czy kupować pełną wersję bo jak reszta map ma wyglądać tak samo to chyba podziękuje.

Opublikowano

Następny patch będzie musiał być przełomowym bo inaczej pęknie balonik. Za dużo obiecują, w zasadzie w każdym patchu coś psują, coś próbują naprawić. Jak nie staną na wysokości zadania i na tych wszystkich rzeczach o których pisali min. net-code, to obudzą się z ręką w nocniku. Teraz wychodzi 9grudnia?

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

image.png.b93eec93fae88754113258062ffc71ad.png

Mi to już w ogóle nie chce się w to grać. Odpalam grę raz na ruski rok i jeszcze żadna aktualizacja nie wpada. W temacie co chwila pojawia się jakaś lista błędów ale kompletnie nic z tego nie wynika jak widać.

Opublikowano

@Psiak Aktualizacja może naprawić jakieś tam "pierdoły" jednak samej rozgrywki, której daleko do Battlefield-a już nie. Niestety danie podboju do gry to za mało by było to BF-em.  Z CodFielda nie będzie Battlefielda. Jedyny "pozytywny" aspekt to ten RedSec. Tam jest "piniondz" więc będą to latać i efektem ubocznym będą aktualizacje do BF.

• Upvote 2
Opublikowano
22 godziny temu, krukkpl napisał(a):

Są już czity do BF6? :( 

Chyba pierwszy raz spotkałem ewidentnego czitucha.
Walił 100% hedów.

W TDM 40 fragów, 2 śmierci.

Po wejściu w staty: https://tracker.gg/bf6/profile/1016896360847/overview

image.thumb.png.b19020c9f743c5ecf21b8016aff46331.png
image.thumb.png.d2d3e70f513f1e81276f62c79b1ad1e6.png

Czity są zanim gra wyjdzie i  tu nie było inaczej  ,ale  fakt jest taki ze tych odpaleńcców  jest naprawdę mało    ,ja  jak dotąd trafiłem też na jednego  i też na DM    gdzie gość z  nickiem  pisanym cyrlicą rozdawał HS  na prawo i lewo  nie ważne z jakiej odległości ,ale to był jedyny taki przypadek .

Co do samej gry ... ja tam się bawię dobrze  ,chyba aż za dobrze  .Porzuciłem   tęsknotę   i marzenia o  starych czasach i ze taki BF jak BC   ,3  czy 4  powróci  i gra w to co jest  .Totalnie olałem  KD , W/L  po prostu latam sobie inżynierem na podboju i   psuje wszystko co jeździ i lata  :E   ,a beka przy tym niezła  . Olał to TTK , netcode  po prostu czysty fun i marnowanie czasu przed PC  .