WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Są jakieś eventy w najbliższym czasie na których mogli by ten dodatek ogłosić? Jeśli ma to wyjść gdzieś w 2026 to raczej długo nas w niepewności nie będą trzymać
To ostatnia moja wiadomość tutaj. Ale od początku, napisałem, że płytka jest pokryta jakimś klejem. Użyłem skrótu myślowego. Co miałem oddać tą płytkę do laboratorium, aby stwierdzić w 100% co się na nią wylało czy co? Nawet teraz nie wiem co to było. Następnie Send1N zasugerował, że ten klej nie przewodzi prądu (bo zapewne myślał o gorącym kleju) a następnie Ty Qrdello cymbale napisałeś, że to klej na gorąco i zacząłeś się głupio wymądrzać a mnie wyśmiewać. Następnie napisałem "Ja nie wiem jakie wy macie obudowy z kartonu, że przyciski zasilania macie sklejone klejem na gorąco." Jakby jeden czy drugi był bardziej ogarnięty to zobaczylibyście, że pisałem, że obudowa to Nanoxia i że ją opchnę dalej, pisałem również, że to bardzo porządna skrzynka, co daje do myślenia. Nie wspominając o podzespołach jakie w niej siedziały. Spostrzegawczy stwierdziłby, że nie jest to tania obudowa tylko jak już to z wyższej półki. Gdzie sama aluzja dotycząca mocowania włącznika, aby go ustabilizować na gorącym kleju wydaje się absurdalna i idiotyczna.
Nigdzie nie negowałem, że praktyki z gorącym klejem nie miały miejsca. Gdzie sam wielokrotnie widziałem takie, głównie na kablach i w okolicach gdzie znajdowały się diody. Ale to były odbudowy z bardzo niskiej półki i było to ze 20 lat temu. Qrdello Ty pisałeś o tym, że normalne jest w obudowach ze średniej półki montaż włącznika na gorącym kleju bez śrub. Tak, że stwierdzam, że widziałeś nowe obudowy z włącznikiem na górze tak zamocowane. Więc podaj mi dokładne nazwy tych skrzynek. Jeżeli jest to prawda, że dalej producenci robią taki syf to szacunek dla Ciebie za wiedzę, bo ja przyznaje nie miałem o tym pojęcia. Ale jeżeli mi ich nie podasz to uznam Cię za debila.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź