WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
U mnie bardziej kable szpecą niż ta podpórka, miałem kiedyś ogarnąć sobie kable siwo czarne z grzebieniem u Zawiszy jeszcze na pclab, ale jakoś nie było cisbienia Jedynie ostatnio po zakładaniu PTM,a na GPU, wyciągnąłem wtyczkę od RGB i jest elegancko bo nie muszę instalować tego szmelcu od Asus Jedyne światło to biały napis Creative, które z miłą chęcią też bym wypiera..
Na auto lolku, czyli wyłączone. Zero wiedzy, maksimum fanboystwa. Poza tym 9950X3D ma max turbo 5750 na stocku i to możesz sobie w Wikipedii sprawdzić, więc od razu jest dowód na Twoje mataczenie.
Tutaj masz zrzut z mojego testu X870E, zawsze screeny BIOS-ów płyt robię z wyczyszczonym BIOS-em. Też auto.
Wszystko, co wymieniłeś lolku, gdy jest na auto, jest wyłączone = zgodnie ze stock wytycznymi AMD. A optymalizator curvy to UV, które sam zrobiłeś na Intelu. Już @Phoenix. pisał, porównanie stock + UV w obu przypadkach, Twojego wyniku i rezultatu Jurka. Przełknij to, że nie masz podejścia do 9950X3D i po prostu się z tym pogódź.
Nie wallcuj
Co fakt to fakt, styluwke mi dopiesciliscie ładnie tym awatarem i kolorkiem, dziękuję!
Zbijam z forum na dzisiaj, piona.
CPU boost clock override na disabled
Precision boost override scalar na disabled
Disable current limiter na disabled
Platform thernql throtle na zgodne ze specka AMD
I jeszcze te tam od curve optimuzer, których nie widać.
Nie udawaj;)
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź