Phoenix. 6 093 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Ale jak to wtedy działa ? K nadal jest przy jakości ? Zmienia się preset w locie na M po zmianie na 4.5. Wracasz do 4 to wskakuje K. Rodzaj presetu jakość, wyważone czy wydajność nie ma wpływać na preset włączasz 4.5 i przy każdym masz M. Godzinę temu, sniper76 napisał(a): Ten DLSS 4.5 działa dla kart RTX 40XX ?? Tak ale ja mam teraz Ade to zjada 20-30fps w stosunku do 4.0. 1
ShaDow_Pro 831 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) 49 minut temu, Phoenix. napisał(a): Tak ale ja mam teraz Ade to zjada 20-30fps w stosunku do 4.0. U mnie około 20 na 4.5 zjada. Edytowane 17 Marca przez ShaDow_Pro 1
Phoenix. 6 093 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca No ja napisałem na oko bo to zależy od miejsca ale te 20fps tak jak mówisz jest mniej ☺️
Fenrir_14 1 166 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Nie no qrwa, oni tam chyba jedzą ciężkie dopały. Co za debil wymyślił boost'owanie moździerza i umożliwienie rozłożenia go w bazie ??? No kompletni kretyni!! Grałem teraz na Skażeniu po stronie obrońców i non stop ostrzał. Wziąłem w końcu snajpera żeby zobaczyć skąd ta q***a kampi a tam 2 pajaców sobie siedzi w bazie - na punkcie startowym przeciwnika i nap****la w towarzystwo przy kawce 🙈 Takie rzeczy powinny być natychmiast usuwane z gry a ci debile jeszcze lansują takie pedalskie zachowania. Sorry za słownictwo ale odpaliła mnie ich głupota. 2
KaszaWspraju 73 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) Tak samo jak snajperzy mogą walić z bazy oraz pojazdy. Wyrównanie szans. Dice//EA już nigdy nie poprawią stref mapy i odległości baz do pierwszego punktu. To nie te czasy kiedy społeczność na serwerze miała niepisane reguły co do ostrzału baz oraz pojazdów w nich się znajdujących. Do tego admini pilnowali tego i porządku. Teraz wolna amerykanka. Edytowane 17 Marca przez KaszaWspraju 1 1
caleb59 2 064 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Dlatego normalni ludzie już dawno przestali grać w BF 6. Polecam i pozdrawiam.
Marvf 170 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Miałem właśnie sprawdzić z ciekawości nowy update i postawić to znów na dysku ale widzę że nie ma potrzeby ^^
ghostdog 1 092 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Na nowa mapa to taka lepsza wersja mapy Redacted z BF2042. Jest ciut większa, jest więcej dróg i przejść, do tego można rozwalać ściany. Nawet ładna kolorystyka. Lepiej mi się w nią grało podczas podboju niż na przełamaniu, na którym robi się jatka w wąskim gardle. Ogólnie może być ale to kolejna mapa bez pojazdów, gdzie czuje się ducha CODa.
Sawyer1916 145 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Nowa mapa jest jakimś urozmaiceniem. Sieczka.
Kadajo 8 946 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 28 minut temu, Sawyer1916 napisał(a): Nowa mapa jest jakimś urozmaiceniem. Sieczka. W sensie ze BF6 nareszcie ma swoje "Operation Metro" ?
Fenrir_14 1 166 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Mnie się nowa mapa podoba, trochę przypomina Hebrydy z BF2042. Fajnie mi się na niej gra, szczególnie szturmowcem z granatnikiem
sniper76 168 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ten cały DLSS 4.5 naprawdę robi robotę z obrazem dla mnie bajka czuć delikatnie poprawę w rejestracji trafień
Funky Koval 209 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) 5 godzin temu, sniper76 napisał(a): Ten cały DLSS 4.5 naprawdę robi robotę z obrazem dla mnie bajka czuć delikatnie poprawę w rejestracji trafień Ja wlaczylem z powrotem 4.0. Przy 1440p na rtx 4080 w trybue dlss quality nie ma różnic a fps mniej A nowa mapa meh. Straszna sieka bez pojazdów Edytowane 18 Marca przez Funky Koval
ShaDow_Pro 831 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Ja tam właśnie się cieszę że nie ma pojazdów, każdy co innego lubi. Ja też wróciłem do 4.0, bo nie widziałem zbytnio różnicy. 1
Funky Koval 209 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Ja bym powoedział, że na 4.5 obraz wyglądał u mnie delikatnie gorzej. Takie poszarpane tekstury i ziarnistość
ShaDow_Pro 831 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Mi około 20fps zjada 4.5 także to dla mnie sporo i wolę 4.0 z tego względu.
Phoenix. 6 093 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 49 minut temu, Funky Koval napisał(a): Ja bym powoedział, że na 4.5 obraz wyglądał u mnie delikatnie gorzej. Takie poszarpane tekstury i ziarnistość Bo trzeba wyłączyć wyostrzanie przy dlss 4.5 w każdej grze A bf6 ma domyślnie na połowę suwaka wyostrzanie to jest kupa z obrazem.
Funky Koval 209 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 8 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Bo trzeba wyłączyć wyostrzanie przy dlss 4.5 w każdej grze A bf6 ma domyślnie na połowę suwaka wyostrzanie to jest kupa z obrazem. Mógłbys rozwinac? Co ze to nowe dlss trzeba "doostrzyc"? Ja nie wiem moze na co patrze ale grafika wcale nie jest jakas lepsza. Wlasciwie to jak pisalem gorsza. Do tegp ubytek fps... wiec brak profitu?
Phoenix. 6 093 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 24 minuty temu, Funky Koval napisał(a): trzeba wyłączyć wyostrzanie przy dlss 4.5 w każdej grze 24 minuty temu, Funky Koval napisał(a): Co ze to nowe dlss trzeba "doostrzyc"?
Funky Koval 209 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 9 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Dalwj nie rozumiem. Suwak ostrosci calkiem w lewo? 1
Kabor 532 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 6 minut temu, Funky Koval napisał(a): Dalwj nie rozumiem. Suwak ostrosci calkiem w lewo? 1
Phoenix. 6 093 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Wczoraj pogralem chwile w darmowke i chyba jedyne co mi sie podobalo to ten nocny tryb, na oledzie kozak to wyglada Ale jak odpalilem inne mapy to byl taki burdel ze po 5min po prostu wylaczylem. I pojazdy to stanowczo cos czego nie powinno byc na tych mapach
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź