Skocz do zawartości

BF6  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze jak jest duża aktualizacja to mam zawalony dzień robotą. Ale jutro będzie grane. Mi tam gra się podoba, nic lepszego i tak, jak dla mnie, w tym gatunku nie ma. Level 170-parę wbity, gram i zamierzam grać regularnie dalej. A i przepustkę się kupi sezonową 😜

Opublikowano

Sporo ma racji. PM-y nadal rządzą. Tryb Eskalacja, który wcześniej zagrałem parę razy na Linii Kolejowej jest fajny i faktycznie lepszy od podboju. Tylko generalnie nadal to jest ten sam BF6. Tępa napierdzielanka. W tej kwestii nic się nie zmieniło a jedna mapa tego nie zmieni. Mam nawet wrażenie, że z rozgrywką jest gorzej niż było. Znaczy spora cześć graczy ma jeszcze większą wyjebkę na PTFO niż wcześniej. Może przypadek ale sporo ostatnich rozgrywek po mojej stronie kończyła się totalną dominacją przeciwnika. Dosłownie nas zerowali. Więc nadal to ten sam BF6. KD najważniejsze a kto wygrał nie ma znaczenia :)

Pewnie z parę dni sobie jeszcze pogram ale na dłuższą metę szkoda na to czasu. W czerwcu ma być bazar. No brawo. Więcej miejskich map poproszę ;)

• Upvote 3
Opublikowano

Czy tylko ja mam wrażenie ze czołgi obecnie są turbo  wytrzymałe ? 

Dzisiaj pograłem trochę i serio 3 techników ładuje w  czołg i  rozwalamy go dopiero po 6  -7  rakiecie   i to nie był jeden przypadek  ....

Grając snajperem podkładałem C4  pod czołg   4sztuki na dupę /bok i  nie   niszczyłem go :E   

Opublikowano
2 godziny temu, skypan napisał(a):

Sporo ma racji. PM-y nadal rządzą. Tryb Eskalacja, który wcześniej zagrałem parę razy na Linii Kolejowej jest fajny i faktycznie lepszy od podboju. Tylko generalnie nadal to jest ten sam BF6. Tępa napierdzielanka. W tej kwestii nic się nie zmieniło a jedna mapa tego nie zmieni. Mam nawet wrażenie, że z rozgrywką jest gorzej niż było. Znaczy spora cześć graczy ma jeszcze większą wyjebkę na PTFO niż wcześniej. Może przypadek ale sporo ostatnich rozgrywek po mojej stronie kończyła się totalną dominacją przeciwnika. Dosłownie nas zerowali. Więc nadal to ten sam BF6. KD najważniejsze a kto wygrał nie ma znaczenia :)

Pewnie z parę dni sobie jeszcze pogram ale na dłuższą metę szkoda na to czasu. W czerwcu ma być bazar. No brawo. Więcej miejskich map poproszę ;)

Chcialem sciagnac i odpalic, no ale coz... pol roku bez i nie ma sensu tego zmieniac ;)

Opublikowano
4 godziny temu, raiders napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie ze czołgi obecnie są turbo  wytrzymałe ? 

Dzisiaj pograłem trochę i serio 3 techników ładuje w  czołg i  rozwalamy go dopiero po 6  -7  rakiecie   i to nie był jeden przypadek  ....

Grając snajperem podkładałem C4  pod czołg   4sztuki na dupę /bok i  nie   niszczyłem go :E   

Turbo to nie, ale podniesli im HP. Do tego pozmieniali obrazenia w zaleznosci punktu trafienia. 

Mi siadla ta nowa mapa, praktycznie tylko w nia gralem przez ostatnie 5h.

6 godzin temu, skypan napisał(a):

Mam nawet wrażenie, że z rozgrywką jest gorzej niż było. Znaczy spora cześć graczy ma jeszcze większą wyjebkę na PTFO niż wcześniej. Może przypadek ale sporo ostatnich rozgrywek po mojej stronie kończyła się totalną dominacją przeciwnika. Dosłownie nas zerowali. Więc nadal to ten sam BF6. KD najważniejsze a kto wygrał nie ma znaczenia :)

To chyba kwestia jak trafisz, napewno jest masa oszolomow, ale to normalne wraz z popularnoscia produktu, to juz nie ta niszowka dla grupy grajacych w teamie.

Ja mialem sporo meczy wczoraj gdzie mozna bylo pograc sensownie, tak samo ogarnieci piloci i czolgisci. A byly tez i takie ze tylko jak piszesz, samotni zdobywcy KD.

Opublikowano (edytowane)

Kromeczaka dobrze mówi: Rikojl poprawili, żeby bronie nie były laserowymi dzidami na dużym dystansie, a optymalizacje popsuli: ścinki, dropy fps oraz z netcodem też tak średnio nadal giniesz za ścianą.

Edytowane przez Pawcio
Opublikowano

Dzisiaj z takim  jego  jegomościem grałem .... LVL2108 :D   ...  gość tak dziwnie gał że nie wiem co  o tym myśleć HS  pakował w absurdalnych  sytuacjach . 

LVL 120  na M16A4 ...

BF6.jpg

BF6_1.jpg