Gradzik18 32 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja U mnie dziś zawiesza i wywala do pulpitu po kilku chwilach od wczytania mapy 1
luk21pl 51 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Też macie nagłe spadki do 50 kl/s? Mam bardzo dobry sprzęt a mimo wszystkiego na ultra 2k są spadki. 1
Psiak 96 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 15 godzin temu, raiders napisał(a): Dzisiaj z takim jego jegomościem grałem .... LVL2108 ... gość tak dziwnie gał że nie wiem co o tym myśleć HS pakował w absurdalnych sytuacjach . LVL 120 na M16A4 ... Wbijane na glitchu z tankiem, sam w tamtym okresie wbilem na kazdej broni 50-300 poziom. Na jednej mi sie przyafkowalo dluzej i wbilo 644, brzydko to wyglada, ale coz xd. Obecnie jest afk farm od 1 sezonu, prwnie jakbym codziennie expil z limitem to bym mial z 4000, albo i wyzszy xd. Od 500 juz nic sie nie zmienia, dochodza tylko gwiazdki podajrze na 1000-1500-2000, ja tylko raz na sezon ustawiam afka na 8h zeby zrobic resety i wbic caly karnet w jeden dzien 2
raiders 165 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Na 7700 i rx9070Xt łapie zwiechy po śmierci jak jestem na ekranie wyboru miejsca odrodzenia FPS leci z 270 do 13-25 . Podczas gry zdarzają się jakieś frezy ,scinki ... Nie było tego wcześniej
skypan 2 070 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja U mnie takich fikołków nie zauważyłem by FPS-y jakoś drastycznie spadały. Sprzęt też już swoje lata ma R7 5700x i 4070 Ti. Podczas rozgrywki są tam jakieś przycinki ale (chyba) jakoś nie różni się od tego co było wcześniej. A może po prostu się przyzwyczaiłem
luk21pl 51 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 31 minut temu, raiders napisał(a): Na 7700 i rx9070Xt łapie zwiechy po śmierci jak jestem na ekranie wyboru miejsca odrodzenia FPS leci z 270 do 13-25 . Podczas gry zdarzają się jakieś frezy ,scinki ... Nie było tego wcześniej to jest kpina a nie optymalizacja. Wszystko jest w porządku dopiero na low
NDqq1 15 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Gra już była śmietnikiem ale po tej aktualizacji jest już takim bardzo dużym. W sumie to i lepiej. Nie sądziłem że dożyje momentu w którym w codzie masz więcej czasu na reakcję niż tutaj XD. Ten ostatni update już całkowicie zepsuł wszystko co mógł i teraz będąc za ścianą normalnie gościu ładuje jak w poduszkę. Uninstall i bron Boże aby komuś przyszło kupić karnet za 110zł 1
raiders 165 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 2 godziny temu, luk21pl napisał(a): to jest kpina a nie optymalizacja. Wszystko jest w porządku dopiero na low No właśnie widziałem na YT jak gość pokazywał ustawienia graficzne do sezonu 3 i tam wszystko na LOW
Sawyer1916 172 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Jeszcze innej mapy nie dotknąłem po wyjściu Golmuda. Duża mapa stwarza zupełnie inne możliwości. Na tych małych to wszystko za szybko, wszystkiego za dużo, sieczka.
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Pograłem dziś po raz pierwszy dłużej od wyjścia Sezonu 3. Mam wrażenie, że poprawili audio, a konkretnie lokalizowanie wrogów po tupaniu. Dotychczas nie byłem w stanie tego zrobić podczas rozmowy na Discordzie, a tu nagle w S3 słyszę wszystek.
Psiak 96 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Ja od kiedy był ten patch w zimie i problem ze stutteringiem, gram ciągle offline na steamie. W tamtym momencie pomagało granie offline, może warto sprawdzić
hajapackage 21 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Dobrze się gra nawet na tym niby Golmudzie, ale co z tego - w pewnym momencie freeze i gra wywala do pulpitu. No ekstra
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 8 godzin temu, hajapackage napisał(a): w pewnym momencie freeze i gra wywala do pulpitu. A ja myślałem, że te wywalenia do pulpitu to skutek moich ustawień OC/UV Dziś już chciałem taktowanie RAM i napięcie procesora zmieniać.
skypan 2 070 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Wczoraj dość długo grałem i u mnie zero problemów.
Psiak 96 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 2 minuty temu, skypan napisał(a): Wczoraj dość długo grałem i u mnie zero problemów. U mnie dzisiaj cała noc na afk farmie stał 9h i również zero problemów
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Czyli to Javelin Anti Cheat wywala mi grę do pulpitu, a nie za mocne OC/UV podzespołów.
Psiak 96 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja (edytowane) EA chyba coś przekombinowało, albo jakiś limit mam bo nie mogę dobić przepustki ostatni szczebel na 200 PKT 5 godzin temu, oldfashioned napisał(a): XD Inaczej nie moge To ĘĄ wielka korporacja, szanujmy ich pracę Edytowane 18 Maja przez Psiak
caleb59 2 337 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Jak Wy możecie w ten zapierdziany karłowaty wypierd i klon Call of Duty grać i czerpać z tego hehe przyjemność. Proszę tą imitację Battlefielda tylko z nazwy natychmiast odinstalować dla dobra ludzkości oraz spoliczkować się po gębach za wydanie pieniędzy na tą zakałę ludzkości w formie gry komputerowej. 1
skypan 2 070 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Faktycznie szału nie ma ale Golmud to jedyna rzecz, która im wyszła. Nawet z pozytywów mogę dodać netcod. Nadal jest ujowy od czasów BF2
Funky Koval 233 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 13 godzin temu, caleb59 napisał(a): Jak Wy możecie w ten zapierdziany karłowaty wypierd i klon Call of Duty grać i czerpać z tego hehe przyjemność. Proszę tą imitację Battlefielda tylko z nazwy natychmiast odinstalować dla dobra ludzkości oraz spoliczkować się po gębach za wydanie pieniędzy na tą zakałę ludzkości w formie gry komputerowej. Ja mogę i gram i co? Nawet battlepassa kupiłem i co? 1 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź