sniper76 179 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) @Sawyer1916 To tylko gratulować dobrego połączenia do serwerów chyba nie siedzisz w PL ?? a jaki PING w grze ?? Edytowane 17 Czerwca przez sniper76
Sawyer1916 172 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca @sniper76 A z jakimi problemami Ty się spotykasz w BF? Mieszkam w Polsce. Nie uświadczam żadnego zacinania, wyrzucania z gry, szalejącego pingu itd. I tyle mi wystarcza. Sieciowo u mnie gra działa bardzo stabilnie. 2
Phoenix. 7 022 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca 26 minut temu, Sawyer1916 napisał(a): Sieciowo u mnie gra działa bardzo stabilnie. Dokladnie, dziala jak maselko, a sam ping o niczym nie swiadczy w kwesti serwerow, to tylko jedna ze skladni.
sniper76 179 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca @Sawyer1916 Twój ISP to lokalny dostawca, czy któryś z wielkich operatorów ?? Jestem w Orange FTTH 1.0Gbps/300Mbps + Funbox7 i do serwerów BF6 mam przeważnie stabilne 26-28ms bez skakania ale w mojej ocenie dość mocno pływa jitter często miewam "rubber-banding" brak poprawnej rejestracji trafień raz jest super wszystko wchodzi, a za chwilę już "nie dociąga" odczuwa również delikatne szarpanie, a jak "zaskoczy" to masełko gites i wtedy koszę, aż miło
Phoenix. 7 022 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Skoro netcode jest do dupy to żaden hiper internet tu nie pomoże 1
Pawcio 124 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Nie tylko net code jest popsuty, słaba optymalizacja, wypuszczenie gry w takim stanie przez ea to był jeden wielki scam. Porównując do forzy horizon 6, to jest niebo a ziemia. Może i mało zawartości w grze ale za to bardzo dobra optymalizacja dla 5 letnich komputerów oraz przyjemna płynność gry w 60 fps. https://www.youtube.com/watch?v=Gthz499TcaQ
Phoenix. 7 022 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Tu się nic nie zmienia od wielu odsłon, przecież premiera bf4 to był skandal i co premier te same problemy.
skypan 2 070 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Battlefield 6 - Community Update - klik Podsumowanie przez Si Najważniejsze punkty aktualizacji Battlefield 6 – końcówka Sezonu 3 1. Ulepszenia rozgrywki Duże zmiany w strzelaniu: odrzut, rozrzut, prędkość pocisku, opór powietrza, modyfikatory kończyn. Celem jest bardziej czytelna, spójna i satysfakcjonująca walka piechoty. Poprawki widoczności żołnierzy i aktualizacje netkodu. 2. Aktualizacje pojazdów Thermal Smoke słabszy – nie usuwa już C4. RPG zadaje większe obrażenia czołgom i helikopterom. Zmiany w BVP, rakietach szturmowych, amunicji AA. Stacje AA mniej frustrujące – nie chronią już tak mocno spawnu. 3. Ulepszenia interfejsu Nowy przycisk „Oznacz wszystko jako przeczytane”. Nowe menu wydarzeń – wyzwania i nagrody w jednym miejscu. Ulepszone działanie XP Boosterów – działają częściowo nawet po wygaśnięciu w trakcie meczu. 4. Nowa zawartość Tactical Obliteration Mniejsza, piechotna wersja Obliteration. 2 z 3 M-COMów do zniszczenia, brak pojazdów, krótsze mecze. Dostępne na 4 mapach. Wydarzenie Wet Work Kontrakty wypadające z przeciwników. Zadania: eliminacje, skrzynie, przejmowanie punktów, przetrwanie. Działa w Multiplayer i REDSEC. 5. REDSEC Battle Royale Casual Battle Royale – z botami, bardziej przystępny tryb. Reset skrzyń w połowie meczu, gdy Second Chance jest wyłączone. Nowa ścieżka treningowa Recon: Disruptor (Hardware Suppression System, Handheld Jammer). Misja Headhunter pozostaje wyłączona. W Solos usunięto Traverser Mark 2. 6. Ranked Battle Royale Sezon kończy się 14 lipca. Końcowa ranga wpływa na start w Sezonie 4 i nagrody. 7. Portal Cairo Bazaar jako mapa do tworzenia własnych trybów. Powrót Obliteration (BF4) i Tactical Obliteration w Verified Portal. Squad Deathmatch i Team Deathmatch dostępne od 30 czerwca. Nowe narzędzia: Moving Platforms, Vehicle Impulse Function. Dodanie popularnej mapy społeczności: Operation Metro (Bellum1988). 8. Zapowiedzi Twórcy podkreślają, że balans gry poprawił się i nadal będą reagować na opinie społeczności. Edytowane 21 Czerwca przez skypan
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 3 minuty temu, skypan napisał(a): Ulepszenia rozgrywki Duże zmiany w strzelaniu: odrzut, rozrzut, prędkość pocisku, opór powietrza, modyfikatory kończyn. Od miesiąca nie zaglądałem do BF6, ale na serio dodali jakieś wszczepy jak z Cyberpunka? Przecież do niedawna tylko broń się dało modyfikować.
skypan 2 070 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Tu bardziej chodzi o zmianę zadawanych obrażeń kończynom Wiadomo jak Si potrafi zinterpretować coś z tyłka.
Funky Koval 233 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca W dniu 21.06.2026 o 11:03, Radio Tirana napisał(a): Od miesiąca nie zaglądałem do BF6, ale na serio dodali jakieś wszczepy jak z Cyberpunka? Przecież do niedawna tylko broń się dało modyfikować. Możesz sobie wszczepić Reflex Booster i wtedy zabijasz ludzi za przeszkodami. A jak przeciwnik ma Optical Camo to 40% twoich hitów nie wchodzi
oldfashioned 867 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Odpalilem na chwile po 6 miesiacach, jak dla mnie nic sie nie zmienilo xd taki sam feeling gry
skypan 2 070 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Zmiany mają dopiero nadejść 30-go. Widomo, że mapy to to samo guano ale zobaczymy co tam pogmerali z tym strzelaniem. Niby już wcześniej osłabili PM-y ale zmiany dotknęły też inne bronie więc w sumie nic się nie zmieniło. Oby teraz bardziej się przyłożyli bo jak znowu zrobią jakieś zmiany wg jednego schematu to generalnie nic się nie zmieni. Tu potrzeba indywidualnego podejścia do każdego rodzaju broni. No i niby tak ma teraz być. We wtorek się przekonamy.
piwakk 48 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Od jutra darmowy tydzień z gierką Dodatkowo na Steam oraz EA APP historycznie najniższa cena w PL - 149,95 PLN. Dla tych którzy wybierają się za wschodnią granicę - BFa idzie dorwać za około 70 zł Edytowane 29 Czerwca przez piwakk
Kadajo 9 968 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Coś sporo tych darmowych weekendow ostatnio
dawidoxx 1 169 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Jutro zainstaluje i sprawdzę ten patch... jakos straciłem ochotę do gry i praktycznie od stycznia przegrałem w bf jakie 5h
skypan 2 070 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Oni te aktucje dają chyba coś w okolicach południa albo nawet później.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Update startuje o 10:00, a start zawartosci 14:00. 1 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Z ciekawosci zapytam jak ustawiacie Panowie w opcjach graficznych "siatke" ??
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź