WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Gość dostał mandat bo był idiotą i grzebał w ustawieniach, zamiast zjechać na pobocze/parking i to ustawić.
Rozwiazanie jest jakie jest, nikt nie twierdzi że mądre i dobrze zaprojektowane.
Ja w tym roku poszedłem mocno w elektronarzędzia Stanley FatMax. Była jakaś promocja u nich, że jak się zrobiło zakupy za 500zł to dostawało się akumulator gratis (4ah więc nie mały, koszt samego aku jakieś 230zł). Więc zrobiłem zakupy za 2x500zł samych body i dostałem do nich 2 aku
This topic explores how artificial intelligence is transforming creative fields such as music, writing, design, and storytelling. It highlights practical tools that assist with songwriting, art generation, and content creation, while also discussing the balance between human imagination and machine support. The goal is to spark conversation on how AI can empower individuals to express themselves more freely, save time, and discover new creative possibilities.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź