Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tymi dziadkami to nie przesadzajcie i nie bierzcie tak wszystkiego do siebie. @Phoenix. jest starym userem z dużą wiedzą i ma swój specyficzny styl wypowiedzi, tak jak np. ja swoje głupkowate żarciki co jakiś czas czy groźby w stronę twórców gier/programistów. :E Po prostu trzeba nauczyć się odgraniczać pewne sprawy i nie wnikać zbyt głęboko w wypowiedzi innych bo nikt tu nie chce i nigdy nie chciał nikogo obrażać.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

Dzisiejsze granie w 3/4 z ogarnietymi ludkami:

Zupelnie inaczej wyglada granie publikow z osobami ktore PTFO. 

No jak się trafi na  jakiś  ogarniętych i chcących współpracować  ,a już wiedzących do czego  jest dana klasa  to  super sprawa .

Moje dzisiejsze  wypociny ,

bf6666.jpg

A tak na marginesie , szukam najlepszej broni  dla danej klasy  ale na ten mooment  PW5A3  najlepszy PM  aż do przesady  ,a  M87A1  dla wielu noob gun   to jest miotła w  budynkach i   meczach 16/16      .

Nie umiem sobie znaleźć    broni dla  szturmowca i wsparcia   .... o klasie zwiadowcy nawet nie  mówię  bo to  totalne dno jak dla mnie w tej odsłonie gry 

Edytowane przez raiders
Opublikowano

W #BF6 dodano tryb "casual Breakthrough”, prawdopodobnie z tego powodu, że ostatnio społeczność Battlefielda narzekała na dobrych graczy. Community BFa nie lubi jak ktoś dobrze gra

32 boty w każdym meczu (16 na drużynę)

16 prawdziwych graczy (8 na drużynę)

Można zdobywać XP, XP do broni oraz XP do przepustki bojowej.

Można wykonywać wyzwania.

Zmniejszone XP za akcje przeciwko botom, normalne XP za akcje przeciwko graczom.

Nie naliczane do statystyk i nie można zdobywać nieśmiertelników.

571351161_773556619020040_8148825505468496666_n.thumb.jpg.1b511bb0a49d41cfa29019f2312ae0eb.jpg

• Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, raiders napisał(a):

No jak się trafi na  jakiś  ogarniętych i chcących współpracować  ,a już wiedzących do czego  jest dana klasa  to  super sprawa .

Moje dzisiejsze  wypociny ,

bf6666.jpg

A tak na marginesie , szukam najlepszej broni  dla danej klasy  ale na ten mooment  PW5A3  najlepszy PM  aż do przesady  ,a  M87A1  dla wielu noob gun   to jest miotła w  budynkach i   meczach 16/16      .

Nie umiem sobie znaleźć    broni dla  szturmowca i wsparcia   .... o klasie zwiadowcy nawet nie  mówię  bo to  totalne dno jak dla mnie w tej odsłonie gry 

Gram głównie inzynierem i ta pukawka jest świetna :) Latam z tłumikiem i to mi daje duzo funu i trochu podciąga wyniki bo jestem średniakiem :P

3 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

Dzisiejsze granie w 3/4 z ogarnietymi ludkami:

image.thumb.png.4511fad1aaddad21206f4149a24eb6ce.png

Zupelnie inaczej wyglada granie publikow z osobami ktore PTFO. 

O kurka...3.01 K/D :o  

Przy czymś takim moje 0.923 K/D to dno dna :hihot:

Opublikowano
59 minut temu, MarcoSimone napisał(a):

Przy czymś takim moje 0.923 K/D to dno dna :hihot:

Jakby co to ja chętnie się wynajmę jako profesjonalny pocieszacz.

Będę grał z Wami i z na tle mojego K/D 0,3 będziecie się czuć lepiej ze swoim 0,9

W wersji abonamentu premium będę miał włączony mikrofon i sporo stękał na temat tego jak mi nie idzie, jak jestem na to za stary i jak nie widzę nawet przeciwników bo za mały kontrast. 

;)

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, MarcoSimone napisał(a):

Przy czymś takim moje 0.923 K/D to dno dna

Nie patrz na K/D. Masz mieć fun z gry to jest najważniejsze. 

Ja ostatnio nie wychodzę z helki. Próbuję zawładnąć powietrzem. Dobra komunikacja ze działowym i pojazdy boją się wyjechać z respa :D

obraz.thumb.png.41e23efebbd482361a6a62e6246c390f.png

28 zginięć to przez ten głupi glitch z soflam i IFV. Ciekawe kiedy DICE ma zamiar to naprawić.

Edytowane przez Strilok
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Casual breakthrough to bardzo dobry ruch. Wreszcie mozna se spokojnie challegne zaliczac i levelować broń w sensownym tempie

No dobra moze nie levelowanie broni bo to na botach trwa wieki.

Edytowane przez Funky Koval
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

BF6 jest strasznie ułomny pod względem loadout w pojazdach. Przykładowo loadout w helce szturmowej w 4

obraz.thumb.png.8687afe3ad786045df939aaea2ff9f44.png

obraz.thumb.png.f6ec7c07bfbbdc989dc9902e0eee074c.png

obraz.thumb.png.71c8d5e3faf641f1e86937a7a6d2faa6.png

obraz.thumb.png.4c45d7225498293ac30f6f98771311ae.png

obraz.thumb.png.35d003d7dc40fdfa4efdb5f52c39a8ea.png

obraz.thumb.png.b298850902fd6225a583cdbadb1f627a.png

obraz.thumb.png.0b23bfc3870debe2ae1aef2a4ba202de.png

A tutaj BF6

obraz.thumb.png.92537eae30c2e6ee4f5902f499f66338.png

Głównie gunner w tym pojeździe cierpi. Strasznie, ale to strasznie uproszczona jest ta gra. Nie ma ECM Jammer co uważam za ogromny błąd. 

Edytowane przez Strilok
  • Upvote 1
Opublikowano

Ułomności w tej grze to norma. Miny nie postawisz w pustym miejscu bo zablokowane, resp u szturmowca też, wydają łatkę która nie działa itd. Co do pojazdów i lepszych map nie liczył bym na jakieś wielkie zmiany. Nadal będą ułomne względem poprzednich odsłon.

Opublikowano
4 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

BF4 z tego co kojarze tez chwile.

Był grywalny poprawnie dopiero po 2 latach - równo 2 lata zleciały zanim można było grać bez rażących błędów - pamiętam bo to była jedna z tych gier, która na premierę doprowadzała mnie do psychozy.

Opublikowano

Nie.

Wszytko jest zrozumiale.

Co kogo obchodzi jak kto chce grać.

Kromka jak zwykle próbuje pod publiczkę grac.

Wcześniej mu nie przeszkadzało ze tryby znikają ?

Na sile próbuje robić te filmy, materiał z dupy.

• Upvote 3