WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Po co tłumaczysz coś czego sam nie rozumiesz? Prościej się nie da? Da się, ale Ty tekstu czytanego nie potrafisz zrozumieć. To co Ukraina podpisała nie było żadnym gwarantem pomocy ze strony państw podpisujących w momencie kiedy jedno bądź kilka państw naruszy integralność terytorialną Ukrainy z tegoż dokumentu. Państwa podpisujące zobowiązały się tylko do NIE ATAKOWANIA Ukrainy. Nic więcej. Rosja to złamała i tyle.
@DQH7
no to masz,
swoją AI, która potwierdziła
W budowach chiefteca, Kruxa, modecoma - szczególnie tych przed obecną erą fishtanków - nie raz i nie dwa spotkałem się z klejeniem kabelków czy nawet switchów po to, żeby pociąć koszty czy wyeliminować śrubki z newralgicznych miejsc. Nigdy jakoś specjalnie mnie to nie przerażało ani nie odpychało od obudowy i jej producenta, bo dzięki temu np. przy wyrwaniu takiego przewodu łatwo jest mocowanie odtworzyć a jak połamiesz gwint od śrubki albo zatrzask - to albo druk3d albo dupa blada. I jest to dlatego dla mnie coś "normalnego". Natomiast nienormalne jest sugerowanie, że klej przewodzi prąd
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź