-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
@DarkeVoNo u mnie po light base 900DX temp lepsze, mimo że tam niby bezpośrednio na gpu dmuchały od dołu 3x140mm -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mi sie trafil pierwszy taki radeon cichy w kwesti cewek, Nitro byl glosniejszy, nawet ten 5070 asusa bylo bardziej slychac gdzie i tak to bylo oczywiscie deliketnie slychac. gdyby nie to ze pamieci hynixa to by bylo "idealnie" ale tym, nie ma co sie tez przejmowac bo my sa po prostu "chorzy" normalny gracz gra i nawet nie wie jakie ma kostki, dziala i tyle -
Przez Lameismyname · Opublikowano
CS2 na odblokowanych FPS jest dobrym "testerem" cewek i mam wrażenie, że jest ciszej na ucho. Ale to nie jest żadne naukowe badanie - może placebo. Generalnie odkąd mam tą kartę to jest przyzwoicie w tej kwestii. W loterii cewkowej od dawna mam farta -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
@LameismynameSprawdzales w tych samych grach na tych samych nastawach? W moim egzemplarzu czasem je slychac, a czasem nie. Wiele zalezy od gry. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@ju-rek PTM to podstawa. Dobrze @Phoenix. pisał - w dzisiejszych czasach najlepiej kupić GPU, które ma PTMa fabrycznie. Tak się składa, że wspomniane ASRocki 9070XT mają co jest dużym plusem. A wracając do mojej karty - mam wrażenie, że po moim serwisie jak dałem dużo żelu termoprzewodzącego na cewki, to dodatkowo je wyciszyło, mimo, że były dosyć ciche od początku. Nie wiem czy to placebo ale technicznie jest to możliwe i logiczne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi