Forza Horizon 6
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
Kołodziejczak był potrzebny Tuskowi tylko aby puścić oko do rolników. On już od jakiegoś czasu był poza dużą polityką. Pokrzyczał i się skończył. Dlatego teraz wychodzą takie kwiatki. Pewnie te współpracownice teraz się prują, bo wiedzą, że żadne frukty już się pojawią. To trochę tak jak z tymi aktorkami, co robiły karierę przez łóżko, a jak zostały odstawione na boczny tor (z powodu wieku) to pierwsze były do krzyczenia na wiecach MeToo. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Neural Rendering dociska na maksa rdzenie tensor i głównie to właśnie wpływa na zwiększony pobór. U mnie zazwyczaj te 540-550W Także temperatury też w górę. Ale gierki wyglądają fenomenalnie i aż chce się jeszcze raz ograć. -
Przez TmK · Opublikowano
Dupa pawiana w stanach to serio mają bzika na punkcie wielkich zadów i BBLów. Te nagości to na bank po prostu trick narzędzia deweloperskiego. Tak samo jak spawn czołgu w powietrzu na poprzednim filmiku. Jeszcze miesiąc i okaże się co wymyślili. -
Przez Zachy · Opublikowano
Cena czyni cuda. A tymczasem...: https://dell24.pl/p/21756/Monitor-DELL-Alienware-39-AW3926QW-5K-OLED-Curved-HDMI-DP-USB dla zainteresowanych jestem ciekawy kto mi szybciej dostarczy - amazon, czy oni...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź