Jaycob 1 934 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Dziś premiera o 17:00. Ja już pobieram, ale bez żadnego hajpu. Ciekaw jestem, czy nadal gra się tak dobrze jak kiedyś. Wersja na XGP waży 70 GB.
brainq 47 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Dziś lookne ale mam nadzieję że dwójka i trojka też jest w produkcji.
MrKetiw 128 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Dodam że Ci którzy kupili kiedyś GoW Ultimate Edition dostają Reloaded za darmo, dzisiaj przetestuję bo akurat kiedyś dawno temu kupiłem taka wersję i nie byłem jej zadowolony 🥲
ODIN85 3 509 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 3 godziny temu, brainq napisał(a): Dziś lookne ale mam nadzieję że dwójka i trojka też jest w produkcji. O te bym ograł Edytowane 26 Sierpnia przez ODIN85
Jaycob 1 934 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Opublikowano 26 Sierpnia Pograłem około 20 minut i wystarczy. Mechanicznie gra mocno się zestarzała, a ten gameplay nie wciąga tak jak kiedyś. To wciąż bardzo dobra produkcja, ale raczej sprzed kilkunastu lat. Pod względem oprawy graficznej - z tego, co zdążyłem zobaczyć różnice względem wersji Ultimate nie są duże. Remaster sprawia wrażenie raczej większego update’u niż pełnego odświeżenia. Gracze PlayStation powinni być bardziej zadowoleni - po 19 latach w końcu dostali jeden z ciekawszych TPS-ów...
sideband 1 784 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia To nawet na premierę było nudne. Skąd się wzięło sformułowanie gear of nudy 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Opublikowano 26 Sierpnia 7 minut temu, sideband napisał(a): To nawet na premierę było nudne. Skąd się wzięło sformułowanie gear of nudy No nie zgodzę się. Dla mnie i dla wielu graczy to był jeden z lepszych TPS'ów w tamtym czasie. System strzelania zza osłon był wtedy świeży, a klimat wojny z Locustami i multi wciągające.
MrKetiw 128 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 13 godzin temu, Jaycob napisał(a): No nie zgodzę się. Dla mnie i dla wielu graczy to był jeden z lepszych TPS'ów w tamtym czasie. System strzelania zza osłon był wtedy świeży, a klimat wojny z Locustami i multi wciągające. Zgadzam się, jarałem się wtedy ta gra i jaram się każdą kolejną częścią.
ODIN85 3 509 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Od sprzedaży tego zależy wydanie 2 na pc?
MrKetiw 128 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Od sprzedaży tego zależy wydanie 2 na pc? Wątpliwe, raczej to zrobili na PSa. Ja już swoją ściągam tylko trochę dużo waży, zobaczymy jak chodzi i czy dalej jest to coś co kiedyś. Edytowane 27 Sierpnia przez MrKetiw
MrKetiw 128 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Powiem tak dla fanów GoWa ta gra to będzie powrót do pięknych czasów, ja jestem zachwycony ! Graficznie jak na tak starą grę to po prostu wymiata ! Technicznie złoto, najmniejszej ścinki nic ma. Przeprojektowali grę na nowo bo z tego co pamiętam w Ultimate Edition nie dało się grać a tutaj jest cudnie 1
Phoenix. 4 734 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Giereczka na steam ma slabe oceny, cos waidomo dlaczego ??
ODIN85 3 509 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Można wejść w te oceny i tam jest czemu 2
MrKetiw 128 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 4 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Giereczka na steam ma slabe oceny, cos waidomo dlaczego ?? Psiocza że nie ma splitscreena w coopie na pc czy coś takiego
MrKetiw 128 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Gierka skończona, kiedyś wydawała mi się znacznie dłuższa, teraz ukończyłem ją w dwa krótkie wieczory
LionCFS 35 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Gearsy zawsze spoko, ale to co oni wydali to właściwie podmalowany remaster z 2015 roku. Myślałem, że to będzie coś więcej.
ODIN85 3 509 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Im chodziło bardziej o kasę od graczy Sony. Wersja pc zrobiona najmniejszym kosztem.
Phoenix. 4 734 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 13 godzin temu, LionCFS napisał(a): Gearsy zawsze spoko, ale to co oni wydali to właściwie podmalowany remaster z 2015 roku. Myślałem, że to będzie coś więcej. To jest za stara gra i zbyt prosta, nawet gdyby mialo w nazwie remake to by sie nic nie zmienilo poza oprawa.
Vulc 2 195 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia W dniu 26.08.2025 o 20:00, sideband napisał(a): To nawet na premierę było nudne. Skąd się wzięło sformułowanie gear of nudy Pierwszy raz słyszę ten zwrot. Seria mnie raczej nie porwała, ale była swego czasu mego popularna, zwłaszcza tryb multi i tryb hordy. 1
MrKetiw 128 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 2 godziny temu, Vulc napisał(a): Pierwszy raz słyszę ten zwrot. Seria mnie raczej nie porwała, ale była swego czasu mego popularna, zwłaszcza tryb multi i tryb hordy. Ja w ostatnią część całkowicie przepadłem w multi, mega mnie to wciągnęło
Rekomendowane odpowiedzi