Co z AI ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DarkeVo · Opublikowano
@wallec nie da rady dojechać wentyl do wentyla bo są tam złącza do wentyli😅 -
Przez galakty · Opublikowano
Hmm to mamy 150k łącznie, jest szansa że przejdziesz bez większych problemów tym bardziej jak połowa to trasy. Dlaczego nie BMW? Widziałem kilka sztuk na żywo (używanych) od diesli po benzyny i powiem szczerze że tak awaryjnych i popsutych aut to dawno nie widziałem Może kwestia jak kto dbał, ale ciągle jakieś błędy, komunikaty, piszczy brzęczy, a to żarówka a to hamulce (mimo że wymienione klocki). Koleżanka ma X3 6-7 letnie w automacie, to musi na luz wrzucać na światłach bo na D szarpie jej autem Ma brata mechanika który jest fanem BMW i nawet on jeździ starszym modelem, mimo że go stać na nowe. -
Przez TheMr. · Opublikowano
https://energetyka24.com/elektroenergetyka/analizy-i-komentarze/to-juz-koniec-pradu-z-wegla-produkcja-spadla-w-chinach-i-indiach I zaraz kolejny argument prawakom wypadnie z ręki -
Przez Katystopej · Opublikowano
Do chińskich aut potrzeba oryginalnych, chińskich części stąd -
Przez bleidd · Opublikowano
Ano Jakieś 15k rocznie z czego 50% to dłuższe trasy a reszta to krótkie odcinki i miasto. Dlaczego BMW nie? Tak, tak - właśnie chciałem zrobić selekcję tych 2-3 typów. Wygląda na to, że pójdę i sprawdzę Q5, X3 i myślę jeszcze czy sprawdzać na wszystko jedno GLC
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi