The last of us part III
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Smalec · Opublikowano
Paaanie, ale z takimi fetyszami to raczej na inne forum. Może jakieś żymiańskie kupię/sprzedam /wymienię suszone naplety czy coś A ja się akurat nie dziwię tej telenoweli, bo to w sumie historyczna popelina kurtasa z wydajnoscią serii 80. Ludzie szybko nie zapomną. -
Przez TmK · Opublikowano
Ja jej powiedziałem, że ma obrzydliwą zmutowaną kończynę i ma spieprzać pożegnała mnie siarczystym f#ckiem -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Z jednym się zgodzę.Nowa jakość w tych upscal gniotach w porównaniu z 2080ti. Można tu było siedzieć na titanie maxwell... -
Przez DżonyBi · Opublikowano
W panice ludziska sprzedawali po 5K. Sytuacja się raczej nie powtórzy. Łatwiej było też ludziom pozbywać się w tak niskiej cenie jak w sklepie można było kupić za niecałe 7k i nie jeden kupił w tej właśnie cenie. Outlety chodziły w okolicach 6k. Jeżeli Rubiny faktycznie nie dadzą dużo wydajności, a cena podskoczy do 12-15K (w zasadzie przez większość czasu takie są teraz za 90-tke) to zapomnij o cenie 5K za 5090. Może się jeszcze wiele wydarzyć, ale kolorowo to raczej nie będzie. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Momentami należy przestać się na ten sam temat z ludźmi kłucić jak nje dochodzą do nich twoje przekonania, a momentami można powiedzieć że coś jest inaczej niż inni mówią podać dwa przykłady i odpuścić. 4090 za 7k w swoim czasie było strzałem w dziesiątkę, odkupienie przed premierą 5090 za 5k-6k też może takie być. Prime za 4k dało się wyrwać w tej 80 jak i coś większego z 5090 za 10k... niektórych nie przestanie chyba piec to i owo... Porównując aktualną sytuacje rynkową (nie licząc wyprzedaży/promocji o ile jakieś będą) to ta 5080 się jeszcze obroni. 5070ti jeszcze bardziej... Złotówka tania? To sobie poużywaj jak cię na to stać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi