Komputer pod cs2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Jutro przyjdą te Asusy. To się zobaczy -
Przez Send1N · Opublikowano
Na test wahadła to nie patrz, to zależy też od gry i od człowieka czy jest w stanie odczuć brak synchronizacji podczas rozgrywki czy nie ja np takie coś wyłapuje momentalnie w multi fps, są ludzie którzy kupują monitotor z wysokim odświeżaniem a używają go na 60hz bo nie przestawili sobie w ustawieniach windowsa a to przecież już przy poruszaniu kursorem na pulpicie czuć że coś jest nie tak Zdażają się też tacy co nie czują laga po włączeniu generatora klatek z bazowych 20 czy 30fps a pózniej okazuje się że pisał to koleś w denkach od butelek na nosie grając na padzie -
Przez Elder · Opublikowano
Z małym ringiem to jest ogólnie lipa a dwustronnym ringiem przód tył totalna lipa wszystko jak te IN WIN Long Lifespan Sleeve Bearing leżą wymontowane z dwu budek IN WIN 925 i nie mogę się przełamać aby je sprawdzić. Plus 3 set z kontrolerem ukradziony za grosze w necie. Najpierw test P12...takich wentylatorów nigdy nie miałem, przyznaję bez bicia zawsze jakieś Noctua Eloop Lian Li TL BQ nigdy Arctic Kocia ciekawość zwyciężyła. -
Przez kanon7 · Opublikowano
A gdzie on napisał że to ex sony? w którym miejscu? -
Przez TheMr. · Opublikowano
U have no cards Trump 1/3 budżetu Rosji tylko na uzupełnienie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi