KONKURS! Weź udział i wygraj zestaw pamięci ADATA XPG Lancer!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Kontynuując...ja naprawdę nie mam nic do Intela 🙈 -
Przez Send1N · Opublikowano
Skoro masz 7800x3d za stówkę więcej to 9700x nie ma kompletnie sensu, nie wiem co masz na myśli z jego kulturą pracy ale schłodzisz go chłodzeniem za 100-150zł bez problemu.. -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie przepłacaj za kryonauta wydajniej nie będzie niż na 4x tańszej paście a jeszcze wyschnąć może szybko ... kup sobie Thermalright TF7 po taniości, arctic mx6 czy gelid gc-4, każda przyzwoita nie za milion monet -
Przez CryptTM · Opublikowano
Na alledrogo znalazłem ciekawą ofertę na ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI, która w zasadzie spełnia wszystkie kryteria, ale chciałem poznać opinie ogólnie o płytach AM5, które tu na forum mamy, bo może ktoś mnie zaskoczył jakimś ciekawym modelem. Przeglądałem oczywiście ta podwieszoną rozpiskę, bardzo fajnie zrobiona, ale dane techniczne nie oddają informacji użytkowych, które mogą wyjść w "praniu". Co do dźwięku, to słyszę (możesz mi wierzyć lub nie) wyraźną różnicę między tymi niższymi modelami kodeka, a takim 1220, jaki mam obecnie. No kurde słychać i tyle. Do tego uboższa konstrukcja, która przekłada się na "szum" w stanie bezczynności, co jest u mnie nie do przyjęcia. Przy 1200 i wyżej, na 3 mobasach, które testowałem - problemu nie ma. Przy takich podstawowych kodekach na kilku płytach B450 i A520 problem w zasadzie zawsze był. Wyleczyłem się z tego i nie chce się z tym męczyć. Z drugiej strony, X870E bardziej pewne pod względem Zen6, ale cenowo to nieporozumienie, jak np. Gigabyte X870E AORUS ELITE X3D. Niby mogę kupić, ale ręką kierująca się w stronę portfela nagle skręca w stronę kubka z kawą....
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi