KONKURS! Weź udział i wygraj zestaw pamięci ADATA XPG Lancer!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Slayer · Opublikowano
Wiesz co, jak byłem na wykładach to gość mówił, żeby być wyrozumiałym dla innych kierowców i kierować się zasadą "Dzisiaj ty, jutro ja" i ogólnie pomagać sobie. No ale cóż, wiecie co na tych wykładach zrobiło największą furorę? Jak przyszedł policjant, który w moim mniemaniu był totalnym baranem i zaczął przeklinać. Dzieci były absolutnie zachwycone tym. Ja robiłem prawo jazdy w wieku 30 lat i siedziałem tam absolutnie zażenowany. Dla mnie ten koleś to był jakiś totalny baran a młodzież się tak jarała, że szok. Ogólnie ciekawe doświadczenie, mówili tam żeby nie ulegać presji np. pasażera, który mówi nam, że mamy szybciej jechać. No ja bym taką osobę po prostu wyjebał z auta Nie wytrzymałem raz i po prostu parsknąłem śmiechem jak prowadzący powiedział, że egzamin na prawo jazdy to będzie dotychczasowo najważniejszy egzamin naszego życia. Gość spojrzał na mnie a potem tylko nazwał mnie dinozaurem -
Przez Send1N · Opublikowano
Od wczoraj w sieci lata test gdzie na 576.88 wyszła gościowi prawie 2x lepsza wydajność (90%) względem nowych sterów oczywiście u nas na forum już widziałem że sprawdzali i różnice są znacznie mniejsze jak to zwykle bywa -
Przez VRman · Opublikowano
No czekanie 30s na kilka mega danych to chyba nie jest poziom nawet najtańszych badziewii. Kabel już zmieniłem. Będzie wiadomo jak przebrnę przez zgranie danych ze starego SSD i wrócę na MX500, ale tego jest tyle, że załącza się proces prokrastynacja.exe i mózg wyświetla komunikat "eee.. to jutro się za to zabiorę" BTW. Co to k... jeeest? Główna strona programów CrystaDisk -
Przez bleidd · Opublikowano
A to fakt Mi na jeździe Q5 mówili, że pakiet Tech pro zawiera grzaną kierownicę - nie zawiera, zawierał wcześniej ale się pozmieniało. Na jeździe X3 zapytałem czy jest spryskiwacz kamery tylnej - gość powiedział, że nie wie i zaczął szukać w telefonie, na postoju sam sobie znalezłem w opcjach auta, jaki był zdziwiony że nawet przedniej jest Pytanie czy są szyby akustyczne - nie wie. Czy jest chłodzenie ładowarki indukcynej - nie wie. Twierdził też, że w X3 nie ma skóry naturalnej - że dopiero X5 i wyżej a przecież są. I to nie był jakiś niszowy model - X3, tego im się sprzedaje procentowo na pewno sporo. Ale żeby nie był aż tak kolorowo i słodko, niektóre opcje wymagają dobrania pakietu X za naście tysięcy. Np. w Q5 czujniki ciśnienia albo grzana przednia szyba wymagają pakietu Tech pro (28 tys). Wykończenie z drewna lipowego albo orzechowego nie może być parowane z pakietem "Comfort", który daje akustyczne szyby. W A3 head-up wyklucza przednią szybę akustyczną. Więc takiej pełnej wolności nie ma, ale i tak opcji jest sporo i można sobie poskładać auta kompletnie odmienne od siebie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi