Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Fajna zdobycz w takiej kasie 
    • https://wydarzenia.interia.pl/bliski-wschod/news-macron-wydal-rozkaz-francuski-lotniskowiec-plynie-w-rejon-ko,nId,22615084
    • Prawda pamietam, jak uzylem w lapku. Sporo gralem zastosowalem Thermal Grizzly Kryonaut  temperatury przez 1 tydzien, super, drug tydzien tez ok ale jakby ciut wieksze, 3 tydzien zaczely sie pogarszac, i po miesiacu pasta w duzej mierze wyschnęła i bylo w zasadzie tak jak przed tem. Po nalozeniu PTM temp takie jak w 1 tygodniu kryonaut, po roku takie same albo ciut lepsze  
    • Obawiam się, że powody, przez które Hiszpania odmówiła mogą być różne, a te w których widzę potencjał na bycie głównymi powodami, mogłyby nas wszystkich mocno zmartwić.    Za to Trump taki oburzony, a jak Węgry odmawiają współpracy przeciwko agresorowi rosji, to już mu nie przeszkadzało? Sam mówił, że nie powinno się pomagać Ukrainie bo to "nie nasza wojna" (zagadka za 0 punktów: skąd się wziął ten tekst "nie nasza wojna" ;)) a jak Hiszpania odmówiła to nagle źle? No tylko niech nie gada że są w NATO bo USA też są a Trump z ekipą zachowuje się jakby USA z NATO walczyło i to ruscy i chinole byli sojusznikiem.  Poza tym czemu nie wykonał nalotu na rusków? Ci na pewno mają broń atomową, więc czemu walą w Iran, a w rusków nie?   A  i te "To ja na Izraelu a nie Izrael na mnie wymusił atak na Iran" to Bidon tylko udawał, że "nie no, wcale nie, nie mam problemów ze sprawnością głowy, wszystko dobrze, wszystko pamiętam, wiem o czym mówię". Trump ma ten sam poziom sprawności mózgu, ale próbuje w dodatku udawać mądrego cwaniaka. No dosłownie od 2016r. to jest jakieś pieprzony Konkurs Żenady ten cały urząd prezydenta USA. A kiedyś człowiek myślał, że Drugi Bush to tylko wypadek przy pracy. Jakaś anomalia po której wszystko wróci do normy. 
    • PTM nie powstał z myślą bezpośrednio o komputerach. Tylko urządzeniach,które pracują przy bardzo wysokich temp gdzie inne rozwiązania nie dają rady. PTM też ma swoją żywotność.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...