UnLuck85 0 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Mam zamiar kupić MSI mag a650bn ale jeśli ma ktoś jakąś ciekawą używkę 150-200 to chętnie rozważę
Lameismyname 2 343 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) @UnLuck85 Mam Seasonica S12II-620Bronze z cichym i wydajnym wentylatorem Arctic P12. Mogę Ci puścić za 100zł + koszt wysyłki. Edytowane 25 Września przez Lameismyname
UnLuck85 0 Opublikowano 25 Września Autor Opublikowano 25 Września Dzięki, ale wolałbym coś młodszego bo nie korzystam dużo z komputera więc tak żeby mieć spokój na parę lat
wallec 816 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Może to? ZASILACZ KOMPUTEROWY ATX 750W SEASONIC 24 PIN SSR
Lameismyname 2 343 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września To nie kombinuj tylko kup nowego MSI na jakiejś promce. Idzie czasem za 200zł wyrwać, a 5 lat gwary.
UnLuck85 0 Opublikowano 26 Września Autor Opublikowano 26 Września (edytowane) No tak raczej zrobie, nie spieszy mi się więc jestem otwarty na inne opcje Edytowane 26 Września przez UnLuck85
musichunter1x 1 319 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września Na olx często spotkasz seasonic gold do 200 zł, czasem nawet 650w. Jeśli jest dowód zakupu to uznają Ci gwarancję, choć dobrze mieć jeszcze karton. Ale tak to lepiej kupić nówkę z promocji i z głowy.
Reverse17 44 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października Nie wiem czy aktualne ale wklejam, w zestawie z oryginalnym przewodem 12VHPWR (swego czasu kosztował.. Aaa, nie ważne, dość powiedzieć że przewodzik jest PRYMA SORT )
UnLuck85 0 Opublikowano 3 Października Autor Opublikowano 3 Października Dzięki, ale udało mi się trafic na OLX supremo fm5, więc już nieaktualne.
Rekomendowane odpowiedzi