Zasilacz do 5070Ti
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Andrzej_Klawesyn · Opublikowano
Witam, wpadłem w posiadanie dwóch dysków o nieznanym mi interfejsie, na nalepce również nie udało mi się znaleźć o tym informacji. Chciałbym odczytać z nich jednorazowo dane, byłbym bardzo wdzięczny za pomocy w znalezieniu odpowiedniego do tego sprzętu czy akcesoriów. Po ustaleniu co to w ogóle za interfejs, jeżeli będzie potrzebne może uda się wyczytać więcej z nalepek na nich -
Przez ket_rab · Opublikowano
@ju-rek trochę się poczeka. Wyszło 447,32 zł + paczkomat. -
Przez galakty · Opublikowano
Czemu? Ja po prostu tego nie kupię i pogram w coś co sprawi przyjemność. Nikt nie zmusza. -
Przez galakty · Opublikowano
K4 niestety regress dla mnie, najgorsza ta kierownica prostokątna... Jak mi się wszystkie Ceedy od 1 do 3 podobały, tak K4 jest paskudna -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Tylko trzeba mieć na uwadze, że tanim kosztem jest mniej pewnie. Z tej aukcji to zapewne dyski z demontażu z laptopów. W najlepszym razie leżaki magazynowe z zapasów na serwis. Osobiście bym się w takie nie pchał ale na rynku 2,5" jest posucha i nawet jak się znajdzie jakieś nowe to ceny nieadekwatne. Jak już coś to w wiarygodnie udokumentowane używane, bo przynajmniej nie ma ściemy, że nowe.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi