Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to kwestia dodania wsparcia dla TrueForce czy inne optymalizacje FFB ale na G923 wrażenia są zauważalnie lepsze niż wcześniej. A 306 Maxi to niezły potworek który co chwilę próbuje wyrwać się z pod kontroli i wymaga ciągłej "walki" z kierownicą. Na DD wrażenia na pewno będą niezłe :D

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jak Wasze odczucia ale jak dla mnie fizyka bardzo na plus.

W końcu jestem w stanie postawić auto  bokiem na asfalcie w sposób całkowicie powtarzalny a nie jak się uda.

Edytowane przez m@rcinpl
Opublikowano

Mam bardzo podobne odczucia. Chociaż Subaru ma chyba jakiś błąd bo na asfalcie z kolei trudno jest złożyć auto w zakręt na ręcznym (przynajmniej na automacie). Auto od razu traci obroty i wyhamowuje. Na Discordzie ktoś pisał że wygląda trochę jakby ręczny zaciągał hamulec na wszystkich kołach :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja chciałem Fanateca i kierę pod PS5, ale cenowo.... No masakra, do tego wsparcie u nich różne jest. 

Pod PC brałbym Mozę albo Simagic, no ale sobie PS5 i GT7 kupiłem także wyjścia dużego nie było :E 

W sumie wiele nowych rzeczy już raczej nie wymyślą, co lepszego od DD może być ;) 

Opublikowano

@MaxxGroo Tak, super im to wyszło. Cała historia motoryzacji, to jak po kroku się pnie wyżej, zbieranie nowych zabawek itp - miód. W Forzie tego nie ma, FM8 to była porażka w karierze, a Horizon na start dostajesz praktycznie wszystko.

Haptyka na padzie robi robotę, a na kierownicy też nie jest źle, myślałem że będzie dużo gorzej. 

• Upvote 1
Opublikowano
6 godzin temu, galakty napisał(a):

T598 bo chciałem coś pod PS5, a zestaw od Fanateca to praktycznie 2x cena (dałem 1500 zł) + mam kierownicę 488 GT3 od Thrustmaster, także wybór był prosty. 

Piszczą ci w niej cewki ? Miałem 2 egzemplarze, wybrałem cichszy ...

Opublikowano
Teraz, IceMan napisał(a):

Piszczą ci w niej cewki ? Miałem 2 egzemplarze, wybrałem cichszy ...

Nie zwróciłem uwagi bo gra jest głośniejsza zawsze :E 

Bardziej się obawiam złączy z tyłu, czytałem że się psują. 

Opublikowano

Kurła, moja T150 też "syczy"/ piszczy - gdy nie jest w centralnym położeniu.

Wiem wiem, kompletnie inna technologia i silnik, w mojej nie ma takich cewek, no ale Thrustmaster chyb po prostu lubi byc głośno. :E Nie, żebym to słyszał, jak gram... :P 

Opublikowano

Tam piszczą rolki, zębatki i pasek, plastik fantastik ;) Rozbierałem T150 i wymieniałem łożyska na metalowe, była spora poprawa.

T598 to entry level i gdyby nie to że wspiera PS5 to lepiej wybrać bundle od Moza R5.