Składak do 5k - pomoc w dobraniu zestawu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
No ale właśnie. Wiesz tylko, że istnieje jakiś Zack. Nie wiesz, kim jest ani co się z nim dzieje... IMO Remake i Rebirth nie wymagają znajomości Crisis Core. Może trzecia część coś więcej wyjaśni, tego jeszcze nie wiemy. Twórcy robią ten projekt również dla nowych graczy, a do tego mocno zmienili historię względem oryginału, więc tym bardziej nie widzę powodu, żeby traktować CC jako obowiązkowy wstęp. -
Przez DITMD · Opublikowano
Zbroja Arbitra, to najlepsza zbroja w grze, a przynajmniej dla mojego buildu. Wymaga trochę zachodu, bo ogarnięcie jej jest rozłożone na parę pobocznych questów. @JaycobJa tam czuję progresję, większość przeciwników mam na strzała, gdy na początku musiałem się z nimi męczyć. -
Przez jankooo · Opublikowano
Jeśli idzie za tym super jakość grafiki to czemu nie (taki Crysis naszych czasów). Teraz i tak upscalery to norma. Może w jakiś Indie gierkach nie ma a tak to każdy nowy tytuł= upscaler -
Przez huudyy · Opublikowano
Zadziałało ponieważ byli pierwsi, a Japonia bała się, że USA ich do końca zdemoluje. Teraz każde ważniejsze państwo świata ma własne głowice - więc jest możliwość uderzenia odwetowego, czego kitajce zwyczajnie nie mieli. Jakiekolwiek użycie broni masowego rażenia w 2026 nosi znamiona obłędu. -
Przez wamak · Opublikowano
Też nie jestem ekonomistą, ale z tego co kojarzę, 800+ wymyślone przed PiS weszło w życie dopiero za rządów KO (wcześniej było 500+). Ponadto za rządów KO wprowadzono babciowe. Stąd też m.in. większy dług publiczny. Wprowadzono też rentę wdowią, tyle że tutaj nie wiem, czy to wpłynęło na zadłużenie państwa, czy tylko na zadłużenie ZUSu. W każdym razie są trzy świadczenia dla ludzi dodatkowo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi