Nowy komputer przed podwyżkami
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Do fabuły trzeba mieć dobrych pisarzy i doświadczenie w opowiadaniu ciekawych historii. Na to bym tutaj nie liczył — narracyjnie to będzie pewnie poziom Skyrima albo Obliviona. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
Ja już jakiś czas temu napisałem o tym, że polacy mieli w dupie ostrzeżenia rządu i się udali na wakacje które wykupili rok temu by nie stracić a teraz wielki płacz i osranie i dostałem ostrzeżenie od modera... Teraz za pomoc rządową powinni płacić za swoją ignorancję i głupotę grube pieniądze i ich los jest dla mnie obojętny. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Już mamy hotfixa 595.76 ale zapomnieli opublikować changeloga. Także testować na własną odpowiedzialność https://international.download.nvidia.com/Windows/595.76hf/595.76-desktop-notebook-win10-win11-64bit-international-dch.hf.exe -
Przez azgan · Opublikowano
Tu nie piractwo jest problemem tylko ludzie nie chcą grać w "stare" gry. Jak większość ograła takie Death Stranding 2 na premierę (PS5/PRO) tak teraz garstka czeka na ten tytuł na PC co widać nawet u nas na forum. -
Przez bergercs · Opublikowano
kOmoda 9: Tomek Rozum etSprsnoodami00cg9a2g2z0c70u681320m230mud uti3htm6im0.2722og · Witam. Czy wasze OMODA 9 po ostatniej aktualizacji przy każdym uruchomienie są w trybie EV ? Czy może ja coś przestawiłem ? Magdalena Krausiewicz-Fidor Tez tak mam i nie można zapisać trybu inteligentnego, zawsze jest początkowy Łukasz Kazalski Najbardziej zasłużony współautor Magdalena Krausiewicz-Fidor no to słuchaj teraz tego. Dostalem aktualizacje systemów i też nie zapamiętywał trybu np inteligentnego. Ale wyskoczył mi żółw i oddałem na serwis (już jadąc do nich go nie było bo zgasiłem auto zapaliłem od nowa) tydzień czekania bo zapomnieli o moim aucie. Jakie moje zdziwienie nagle zapamiętuje tryb … i chyba nawet przestał trąbić na mnie (dziecko w aucie). Niby nic nie robili. Bo auto nie zapisuje błędów które znikną. Taka ciekawostka. Przemek Sas Magdalena Krausiewicz-Fidor A wymuszenie? Mi inteligentnego też już nie zapamiętuje ale wymuszanie na 30% działa więc jakoś mocno po tych 10% baterii nie płaczę Łukasz Łukasz Obiecujący współautor Plus dla aktualizacji w końcu jak ustawiam temp nie przeskakuje do menu klimy tylko pokazuje sie subtelny wskaźnik. Mico Yacoo Ależ to sa emocje . Wsiadasz rano każdego dnia i sie zastanawiasz co tym razem sie tu odwaliło po aktualizacji. Łukasz Chojnacki Tak nie dość że się ustawia w tryb eV to jeszcze tryb początkowy i nie można zachować funkcji jak wcześniej a na doładowaniu w Warcie traktor i przeciąga na pierwszym biegu ******************* Jaecoo Kamil Stasikowski nopdsSetrogu8daff1of9g7 f9850ui143u43ffh28m9gu6amz7h85.4i882 · Hej mam pytanie jak ustawić na stałe żeby był tryb inteligentny bo za każdym razem Jak odpalam jest tryb początkujący . Kamil Lamparski Nic nie poradzisz. Od aktualizacji najnowszej z końcówka 07 tak już będzie ***************** /czytając co tam się odwala, to można odnieść wrażenie, że soft do wszystkich chinoli, niezależnie od marki, pisze jedna i ta sama ekipa: absolwenci Wyższej Podsiewierskiej Szkoły Tańca Góralskiego/
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi