Luźny kącik audio
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Ja na dół to trzeba oprócz dobrego łożyska (praca w poziomie) pasuje wziąć też pod uwagę kulturę pracy na ssaniu, w pull standardowo od dawna nic się nie zmieniło arctic z połączonymi łopatkami i coolermaster sickleflow wypadają najlepiej więc proponuje wybrać któryś z tej dwójki w wersji ARGB -
Przez ODIN85 · Opublikowano
U mnie to max 5 minut a w rpg zawsze biorę domyślną postać bo i tak w hełmie zaraz będzie latać -
Przez Elder · Opublikowano
Tacki alu to do projektów custom mi potrzebne jak mi pomysł na fajny projekt znowu strzeli do głowy. Wykonanie z grubego alu na CNC/waterjet tacki i wyginanie na prasie rantów plus śledzie i ramka GPU to kosztuje w przypadku takiej tacki x4 albo x6 obecnie jak za całe budy dałem z tymi tackami lata temu. Biorę gotową tackę z dystansami śrubami śledziami i mam temat rozwiązany. Te czarne podstawy stacje dokujące HP do śmieci. Jedną benchtable sobie zostawiam w najlepszym stanie do testów hardware i finito. Nie wystawiam tego na sell bo po co to komu? -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Akurat tu podstawkę miałe w Game Passie a jak dali dlc to już gry w nim nie było i tak średnio wychodziło kupić pakiet. Oblukałem więc bossów
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi