duniek 254 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada W teorii nie powinno sie to roznic od sprowadzenia np z usa czy norwegii, ale czy ktos sie moze tak bawił?
galakty 3 305 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Hmm a po co? Z reguły to oni ściągają auta do siebie
duniek 254 Opublikowano 8 Listopada Autor Opublikowano 8 Listopada 2 godziny temu, galakty napisał(a): Hmm a po co? Z reguły to oni ściągają auta do siebie z USA 150k pod domem bez naprawy z Ukrainy 200k na gotowo nie ma innych alternatyw bo tego auta nigdzie wiecej nie ma na sprzedaz roznicy 50k naprawa moze wyniesc 15-30k, o ile nie bedzie jakiejsc powazniejszej usterki ktora wyniknie podrodze plan zakupu w lutym/marcu dodatkowy plus UA, ze jezdze odrazu, z USA czekanie 2-3 miesiace pewnie + naprawa nie wiadomo ile, jak mechanike sobie ogarne to z blacharka gorzej jesli trzeba by cos klepac a nie wymienic
some1 536 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Moje pierwsze skojarzenie jakie auto można kupić tylko w USA albo na Ukrainie Sorry za offtop, w temacie niestety nie pomogę 2
Petru23 249 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Pewnie jakaś wersja land Cruisera dla oligarchów
Totek 774 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Standardowa procedura jak przy ściąganiu auta z poza uni, poszukaj pośrednika który ogarnia ukraińskie tłumaczenia. Ja przez pośrednika ogarniałem to blachy polskie dostałem już następnego dnia. Pieniądz w tym kraju wszystko może.
Krzysiak 1 517 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) @duniekjak przy każdym aucie zza granicy. Umowa/faktura, przegląd "przed pierwszą" w kraju (mają UA dowód nie musisz mieć czerwonych jak w przypadku USA które prawie zawsze go nie mają*), pewnie tłumaczenia będą chcieć, opłaty skarbowe że tak nazwę i rejestrujesz. * tak wiem, że niektórzy diagności robią na przypał na podstawie aktu własności Edytowane 11 Listopada przez Krzysiak
SuLac0 352 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) w teorii nie, a w praktyce, to jest pl. https://forum.elektrowoz.pl/threads/no-to-mamy-drugiego-riviana-w-pl.8572/ ogolnie gosc od ladnych paru mies walczy z uruchomieniem auta "po malym wgnieceniu", a serwisy w pl, sie na niego wypinaja. podejrzewam, ze znasz temat, wiec moze kup auto do niego Edytowane 11 Listopada przez SuLac0
duniek 254 Opublikowano 11 Listopada Autor Opublikowano 11 Listopada 3 godziny temu, SuLac0 napisał(a): w teorii nie, a w praktyce, to jest pl. https://forum.elektrowoz.pl/threads/no-to-mamy-drugiego-riviana-w-pl.8572/ ogolnie gosc od ladnych paru mies walczy z uruchomieniem auta "po malym wgnieceniu", a serwisy w pl, sie na niego wypinaja. podejrzewam, ze znasz temat, wiec moze kup auto do niego szczur333 to ja, znam temat - chce od niego kupic, ale on nie wie czy bedzie sprzedawał tzn kiedy - zaczynam sie rozgladac za innymi opcjami bo w lutym/marcu max na lato chcialbym juz cos kupic
SuLac0 352 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada tak sadzilem, ze to Ty imo poczekaj jak ogarnie tematy z US/SC. widze, ze jest juz zmeczony tym tematem, wiec daj mu jeszcze troche czasu
Rekomendowane odpowiedzi