RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
W Focusie z 2014 mam asystenta parkowania i hamowania przed kolizją ( sprawdzony parę razy, działa) na manualu. Żaden problem.
No ale Fabią lub Scalą to już samo w sobie jest się kalać. Ciekaw jestem kosztów naprawy tego DSG w Fabii bo te auta używane po 30 tyś można dostać nie starsze niż 10 lat.
Nie dodali poziomu trudności poniżej easy. Są 4 poziomy trudności. Wspomagany, Standardowy, Hardcorowy i Profesjonalny. Ta gra jest prosta tylko na poziomie Wspomaganym (podobnie jak RE8), czyli wtedy każdy gracz (nawet jak to jego pierwsza gra w życiu) ją przejdzie bez problemu. Ja natomiast grałem na poziomie Standardowym, ale gram od dawna, więc bez większego problemu ukończyłem grę. Jedyne co, to trzeba rozsądniej gospodarować amunicją i po prostu ogólnie bardziej się starać unikając ataków wrogów i łącząc strzelanie z ciosami fizycznymi.
Ramón Salazar jest bardzo ciekawym przeciwnikiem. Jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy boss (i ta muzyka rewelacyjna tworzyła klimat).
No to niech ci będzie. Nie wszystko robi lepiej, ale w 90 procentach robi lepiej. Robi inaczej, bo RE4 Remake jest poprawione w stosunku do RE4. Powiedzmy że jest może jakieś 10 procent graczy jak ty, którzy będą się upierać że stare RE4 było lepsze.
Raty, paypo itd. Ale nadal trzeba oddać 1700 zł i więcej. Ram nagle nie zaczął robić herbaty czy sprzątać by tyle za niego dać. Zero wartości dodanej. Jednak zgadzam się, że gdyby nie to jeszcze mocniej sprzedaż by spadła.
Praktycznie nie da się teraz złożyć taniego komputera pod DDR5. Można kombinować z ramem laptopowym ale nie każdy chcę i potrafi. Bo co z tego, że wezmę tanią płytę i procka za 500 zł jak ram kosztuje 1700 zł.
Rekomendowane odpowiedzi