RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Śmiechy, śmiechami, ale pytanie jest dobre, bo tak siedzę i się zastanawiam kiedy oglądałem jakiś francuski film....i pustka. Nie licząc klasyków, które widziałem dekady temu to nic mi nie przychodzi do głowy teraz. Był może z jeden, dwa seriale w ostatnim dziesięcioleciu, które widziałem. Naturalnie z angielskimi napisami.
Na angielski przełożyć łatwo z prawie każdego języka, bo jest niesamowicie elastyczny w odróżnieniu od naszego, rodzimego. Nigdy nie rozumiałem czemu z uporem maniaka u nas, tłumaczy się tytuły filmów/seriali z angielskiego, czego przełożyć dobrze się nie da i prawie zawsze efekt jest żenujący.
Swoją drogą, gdyby nie fakt, że trochę odpuściłem w ostatnich latach naukę japońskiego(mój ulubiony kierunek na urlop, byłem tam już z 10 razy) to teraz mógłbym już spokojnie też oglądać ich produkcje bez żadnych napisów, a tak większość rozumiem, ale nie wszystko więc posiłkuje się napisami angielskimi.
No i w niczym takie podłączenie nie przeszkadza, dajesz 1x8pin z jednej wiązki a drugą taką którą wrzuciłeś wyżej i wszystkie 3 wtyczki są wpięte do przejściówki, tak może zostać. Co do kabla gdybyś chciał to tu masz w dobrej kasie:
https://www.kaufland.pl/product/485251861/?kwd=&source=pla&id_unit=389088750789&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_id=21393699252&gad_source=1&gad_campaignid=21448298049&gbraid=0AAAAAqydFgdCIrIEDuYawxhuz6EEhFi23
Nazwałem go Sebastiankiem, bo się kochamy jeszcze z czasów Laba
to jest ta tak zwana "szorstka miłość" - w sensie, że obaj mamy tego drugie za (tu wstaw obraźliwe słowa) i obaj uważamy, że ten drugi pierdzieli straszne bzdury. Zazwyczaj on coś pisze do mnie, a ja czasem odpiszę, inaczej to raczej się nie zdarza
Ale dzięki za apel o pozytywną atmosferę.
To już pewne. Dwa razy błąd Matrixa nie będzie. Kupiłem RAMy i nie spadły od razu. No to tym razem nie ma opcji innej niż, że ceny przed połową 2027 polecą w dół. Dlaczego? Bo kupiłem kartę i wtedy ją zacznę używać. Nie dziękujcie zawsze chętnie pomagam branży
Rekomendowane odpowiedzi