Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie nie jestem.pewien czy piszę  we właściwym dziale, jeśli nie to proszę o przeniesienie. Padła mi ostatnio ładowarka akumulatorów zakupiona razem z akumulatorkami Eneloop. Bardzo byłem z tego zestawu zadowolony (szczególnie z akumulatorków). Chcę zakupić ładowarkę w zestawie z 4xAA (z możliwością ładowania zarówno AA jak i AAA). Co polecacie? Widzę akumulatory/ładowarki Panasonic Eneloop (kiedyś to chyba było Sanyo). Brać co najtańsze czy też może dopłacić do wersji Pro? 

Opublikowano (edytowane)

@Harddrinkingman Szkoda że wcześniej nie zauważyłem tematu. Jakiś czas temu kupiłem sobie zestaw 4xAAA i 4xAA Li-ion 1.5 V z ładowarką. Trochę mnie to kosztowało, ale przynajmniej nie muszę się teraz przejmować problemami wynikającymi z technologii Ni-MH. Mają one oczywiście mniejszą pojemność, ale używam np. w spieniaczu do mleka i w sumie bardzo żadko je ładuję.

Edytowane przez CozyHog
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, CozyHog napisał(a):

@Harddrinkingman Szkoda że wcześniej nie zauważyłem tematu. Jakiś czas temu kupiłem sobie zestaw 4xAAA i 4xAA Li-ion 1.5 V z ładowarką. Trochę mnie to kosztowało, ale przynajmniej nie muszę się teraz przejmować problemami wynikającymi z technologii Ni-MH. Mają one oczywiście mniejszą pojemność, ale używam np. w spieniaczu do mleka i w sumie bardzo żadko je ładuję.

Pochwal się co to za zestaw :)