Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeParsley · Opublikowano
O to mi chodziło. Dziękuję -
Przez VRman · Opublikowano
O, a to ciekawe. Może też jest fanem anime, choć może to być po prostu wypowiedź PRowa, bo nie chciał psuć sprzedaży. Sam bym tak zrobił jakby pracował nad crapem jakiś z moich kolegów Co do tego, że tam tego nie widzisz - -
Przez miro · Opublikowano
nie uzywasz msi afterburner przy radeonie fan stop, 0, to funkcja biosu karty, wentylatory aktywują się same jeśli temperatura wzrośnie do bodaj 55>> ale... możesz ustawić własną krzywą w adrenaline, tam też możesz wł/wył funkcję 0 obr/min Saphire ma też swój program Trixx, mozna tam np zmieniać rgb, być może też 0 fan,nie używam -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
@Send1Nty chyba byles albo jestes 32cale 2k user to prawda to co wyzej piszą? bo aktualnie mam 24.5 fullhd i mysle o albo 27 albo 32 w 2k i nw czy nie sprobowac 27 yb zobaczyc te higher pixel density czy moze olac to i miec 32 bo wieksze co do autora- mysle ze jak przyzwyczaisz sie do 27 2k to 24 to bedzie niewystarczająco -
Przez Garru · Opublikowano
Taka ciekawostka, Nvidia usunęła ze strony Founders'y oprócz wersji 5090. Czy to coś oznacza? Nie wiem, ale się z chęcią dowiem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi