AudRob 157 Opublikowano wczoraj o 11:27 Opublikowano wczoraj o 11:27 (edytowane) Na OLX procesory 5800X3D schodzą jak ciepłe bułki udało mi się zakupić zestaw; płytka b450 Asus tuf r75800x3d 32gb ramu aio od endorfy i zasilacz 750wat bez karty jest też obudowa ale szyba stłukła sie przez proces wysylki . Koszt zestawu potężny aż 900zł😊 Edytowane wczoraj o 13:07 przez AudRob 1
Send1N 4 225 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jakim cudem kupiłeś to wszystko razem w cenie samych pamięci ram? 1 1
AudRob 157 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, Send1N napisał(a): Jakim cudem kupiłeś to wszystko razem w cenie samych pamięci ram? Różne cuda się zdarzają tak samo jak ostatnio ram co ci mówiłem GOODRAM 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 IRDM BLACK V SILVER za 400zł. Albo np. 7800X3D nówka z F/V za 1000. Tu się trafiła okazja jakich wiele i tyle . Jestem zadowolony z zakupu tego zestawu i za tę kwotę zostawię ten komputer sobie jako drugi😊
Grolshek 531 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, Send1N napisał(a): Jakim cudem kupiłeś to wszystko razem w cenie samych pamięci ram? Mądrze ustawiasz filtr na OLX-ie z powiadomieniem na maila i czekasz. Mam co chcę ustawione od lat i świetnie działa. No i gotówkę na koncie oszczędnościowym na takie okazje przygotowaną oczywiście. Edytowane 4 godziny temu przez Grolshek 1 1
Send1N 4 225 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu To ja nie wiem co za gamoń że tak powiem sprzedał to wszystko za 900zł jak sam 5800x3d chodzi po 1500zł jakiś mistrz interesów 1
Grolshek 531 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, Send1N napisał(a): To ja nie wiem co za gamoń że tak powiem sprzedał to wszystko za 900zł jak sam 5800x3d chodzi po 1500zł jakiś mistrz interesów Biznesmen. Człowiek który trzyma rękę na pulsie. Inwestor. 1 1
AudRob 157 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 6 minut temu, Grolshek napisał(a): Mądrze ustawiasz filtr na OLX-ie z powiadomieniem na maila i czekasz. Oczywiście gotówka musi leżeć i czekać bo bez tego nic nie wyrwiesz tanio zawsze można coś okazyjnie kupić tylko trzeba mieć rękę na pulsie😊 1
Send1N 4 225 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nie wierze normalnie wszędzie głośno o tym że warto sprzedawać teraz tego typu bebechy z 5800x3d na czele bo można zrobić świetny interes a chłop za 9 stówek puścił zestaw za który powinien minimum 2.5K dostać, albo kolesiowi już nie zależy w życiu albo totalnie zielony w temacie Wyślij mu może jakiś "gadżet" pod choinkę za dobre serce 1 1 1
AudRob 157 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 7 minut temu, Send1N napisał(a): To ja nie wiem co za gamoń Jak kupiłem pytałem dlaczego sprzedał podobno (przesiadka na Maca) gratów nie ma gdzie trzymać i chciał szybko sprzedać żeby nie zawalało miejsca. A jak było mnie nie interesuje. 2 minuty temu, Send1N napisał(a): Nie wierze normalnie Wczoraj na OLX dysk kupiłem z F/V kupiony w Morele. Samsung 2TB M.2 PCIe Gen4 NVMe 980 PRO 150 godzin przechodzone też za dobrą cenę😊 Ma gość jeszcze dysk za 1000zł nówkę Samsung 4TB M.2 PCIe Gen4 NVMe 990 Pro jak wyrwę za 900 to też zabiorę😊 18 minut temu, AudRob napisał(a): Nie wierze normalnie Tydzień temu dla młodego wyrwałem G.SKILL 32GB (2x16GB) 3200MHz CL16 Ripjaws V Black za 170 zł. Miał u siebie 2X16 a to trochę mało. 2
miro 734 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, AudRob napisał(a): Miał u siebie 2X16 a to trochę mało. do czego mało ? bo chyba nie do gier... Godzinę temu, AudRob napisał(a): Jak kupiłem pytałem dlaczego sprzedał podobno ale masz już fizycznie te graty ? czy czekasz, nie uwierzę jak nie zobaczę.. jak tak, to strzał życia
AudRob 157 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, miro napisał(a): ale masz już fizycznie te graty ? Tak mam fizycznie a ramy już siedzą w komputerze. 6 minut temu, miro napisał(a): do czego mało ? bo chyba nie do gier... dla młodego było mało tak stwierdził więc co mi do tego kupiłem mu 2X16 i jest zadowolony a czy wierzysz czy nie to twoja sprawa😊 1
miro 734 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu nie no ramy to spoko, ale ten zestaw... jakbyśmy się znali to bym powiedział : " głupi to ma zawsze szczęście " bez urazy, mega. 1
AudRob 157 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 4 minuty temu, AudRob napisał(a): ale masz już fizycznie te graty ? Komputer sobie zostawię tylko płyta pójdzie won bo Asus nie lubię ale mam w zapasie b550 mag Tomahawk i tą wstawię. 2 minuty temu, AudRob napisał(a): ale masz już fizycznie te graty ? Tu masz ramy co kupiłem 8 minut temu, miro napisał(a): jakbyśmy się znali to bym powiedział : Tak się zdaje wiesz ile trzeba siedzieć i szukać czegoś konkretnego żeby znaleźć okazję , dużo wolnego czasu co mam tracę na takie właśnie rzeczy😊 Mam jeszcze taką płytę kiedyś używałem. Edytowane 3 godziny temu przez AudRob 1
Dresiq 57 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Send1N napisał(a): Nie wierze normalnie wszędzie głośno o tym że warto sprzedawać teraz tego typu bebechy z 5800x3d na czele bo można zrobić świetny interes a chłop za 9 stówek puścił zestaw za który powinien minimum 2.5K dostać, albo kolesiowi już nie zależy w życiu albo totalnie zielony w temacie Wyślij mu może jakiś "gadżet" pod choinkę za dobre serce Ze mnie w lutym w temacie amd4 się śmieli. Bo pisałem żeby wystawiać swoje 5800x3d, póki 5700x3d dostępne. Używka po gwarancji 5800x3d sprzedana za 1400, 5700x3d na fvat + 24msc gwary kupiony za 860zł. Prawie 600zł w kieszeni, za utratę 8-10% wydajności.
AudRob 157 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 39 minut temu, AudRob napisał(a): jakbyśmy się znali to bym powiedział : To jeszcze ze starych czasów zostało na pamiątkę to był potwór🤣 Edytowane 2 godziny temu przez AudRob 1
Pentium D 1 192 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Send1N napisał(a): To ja nie wiem co za gamoń że tak powiem sprzedał to wszystko za 900zł jak sam 5800x3d chodzi po 1500zł jakiś mistrz interesów Dzisiaj na pepperku jeden się pochwalił, że wyrwał nowego rx 9070 xt Pure za 1700 zł o ile dobrze liczę.
AudRob 157 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Nie była taka krótka jak na tamte czasy. Godzinę temu, bleidd napisał(a): Poka aukcje Może jeszcze adres podać i nr. tel? Edytowane 2 godziny temu przez AudRob
Grolshek 531 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, bleidd napisał(a): Poka aukcje Naprawdę na OLX-ie jak masz czas i chęci to znajdziesz coś fajnego... 1
AudRob 157 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Grolshek napisał(a): Naprawdę na OLX-ie jak masz czas i chęci to znajdziesz coś Taka prawda tylko trzeba pilnować a nie tracić czas bezproduktywnie👍 1 minutę temu, AudRob napisał(a): Naprawdę na OLX-ie jak masz czas i chęci to znajdziesz coś Jeden komplet GOODRAM 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 IRDM kupiłem za 400 poszły za 800. A tu następne na dniach kupione Tu znowu dysk już zdjęty z OLX właśnie się dogadałem z gościem za 900. 1
bleidd 496 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, AudRob napisał(a): Może jeszcze adres podać i nr. tel? Nie, wystarczy aukcja. Napisać to można sobie wszystko w internecie
Doamdor 1 821 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu 3 godziny temu, Send1N napisał(a): Nie wierze normalnie wszędzie głośno o tym że warto sprzedawać teraz tego typu bebechy z 5800x3d na czele bo można zrobić świetny interes a chłop za 9 stówek puścił zestaw za który powinien minimum 2.5K dostać, albo kolesiowi już nie zależy w życiu albo totalnie zielony w temacie Wyślij mu może jakiś "gadżet" pod choinkę za dobre serce Na PClab był koleś, który oddał używany sprzęt warty bodajże około 1000 zł za dobre tiramisu, ktoś z forum pojechał po sprzęt razem z tiramisu. 1
AudRob 157 Opublikowano 49 minut temu Autor Opublikowano 49 minut temu A co ty ze śledczej jesteś 🤔że mam ci coś pokazywać nikt ci nie każe wierzyć mi to lata😊 Mniej wiesz spokojniej śpisz a ciekawość to pierwszy stopień do 1
bleidd 496 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu Mhm mhm. Skoro to taki problem to najwyraźniej Bajki z mchu i paproci No spoko, można i tak.
AudRob 157 Opublikowano 40 minut temu Autor Opublikowano 40 minut temu (edytowane) 4 minuty temu, bleidd napisał(a): Mhm mhm. Skoro to taki problem to najwyraźniej Bajki z mchu i paproci No spoko, można i tak. Tak Bajki z mchu i paproci . Nie kupiłem wymyśliłem i git ważne że mam sprzęt za 900zł nikomu nie muszę nic udowadniać i żadnej aukcji ci nie pokażę zapomnij Ja tak zapytam ty z policji jesteś? Edytowane 39 minut temu przez AudRob
Rekomendowane odpowiedzi