Send1N dobrze ci radzi co do tego chiefteca ,organoleptycznie obadał tą budę a że z pierwszej łapanki nie jest to wie co mówi , w tej kasie na pewno jeden z ciekawszych zakupów , prawdę mówiąc jakiś czas temu też miałem ją zawinąć do zestawu tak po prostu zwróciła moją uwagę i pod względem parametrów jak i wygląd jest powiedzmy przyzwoity ale zwiększył się budżet i wybrałem coś innego.
Panowie w serii Legion lenovo od jakiegoś czasu pakuje fabrycznie PTM'a a czy wie ktoś jak to jest w przypadku LOQ? coś tam czytałem na reddicie ale panują sprzeczne informacje
Tego typu pytania już były 2 miesiące temu i odpowiedź zostaje podobna, choć tutaj było pytanie o supery.
Filmik zajmuje sporo miejsca to zwinę w spojler to klinij i odwiń, a potem wyciągnij wnioski
Nie bylo bo nie bylo RDNA4, a uwazam, ze to jedyna kompletna archi poki co od AMD, ktora moze konkurowac jakkolwiek z nvidia w swoim segmencie cenowym. 6700XT to RDNA2, a ten gen byl dobry tylko w rasterze i nic wiecej. I mowie to ja, osoba, ktora miala 5070/5070ti/5080 i przesiadla sie na 9700XT na przykladzie cyberka Mysle, ze kolejny gen AMD bedzie bardzo ciekawy i jeszcze wiecej nadrobia, a nvidia pewnie znowu wylozy lache i zwiekszy moc ale w AI
AMD nadal jest w tyle pod pewnymi wzgledami za nvidia no ale tutaj jak zwykle cena "rekompensuje"
Rekomendowane odpowiedzi