Zakup karty graficznej RTX 5090. Kupować teraz czy się wstrzymać?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
jasne. M5 już w poprzedniej generacji F90 było ciężkie. Pamiętam gdy byłem na torze Ascari i jeździłem M5 Competition równolegle z M2 Competition. Ponad 200 koni mniej, ale nieporównywalnie więcej przyjemności miałem w M2 Comp. Zobaczę reckę, o której piszesz. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Właśnie o to mi chodziło. Camaro i Mustang znane z bycia ciężkimi i wolnymi są już lżejsze i dające więcej funu. A M5 znane z bycia autem dającym radość z jazdy zmienia się w 2.5 tonowego rodzinnego vana. Fajna jest recenzja w Fifth Gear gdzie widać nadwagę na zakrętach. -
Przez VRman · Opublikowano
Zajrzałem na podlinkowaną tu niedawno stronę z filmikami z frontu (bez cenzury). Jest tylko filmik pokazujący palące się pozostałości, ale co to jest to cholera wie. Za to obok znalazły się filmiki jak ruskich najeźdźców przenoszą na tamten świat. Okropny widok, ale nie w sensie flaków, tylko w sensie tego, że to normalni ludzie. Często bardzo młodzi, ale jest i kilka dziadków. Pamiętajmy, że poza ludźmi bez mózgów lub z wypranymi, są tam ludzie oszukani, albo tacy, którzy trafili na front, bo nie mieli kasy uciec przed poborem. Oraz tacy, którym w życiu po prostu nie pykło. Setki lat, a wojna się nie zmienia. Sk(alne sz)yny na kremlu sobie wymyśliły wojnę, a ludzie muszą bezsensownie ginąć. A to tylko jedna strona. Po drugiej są ludzie dużo bardziej godni współczucia. Kazik ponad 30 lat temu śpiewał: "nie daj się omotać być zaczął zabijać żadna idea nie jest warta życia dość, naprawdę dość ogłupiania nie zabiję cię z powodu miejsca zamieszkania! (C) Kazik -
Przez Send1N · Opublikowano
Wybierz opcję nr2 zapewni zdecydowanie lepszą wydajność w csie niż r5 5600, ram nieco przytnie pełną wydajność tej platformy ale i tak będzie lepiej niż np na wspomnianym ryzenie 5600 z ramem 3600-3800mhz na ciasnych timingach, zasilacz sobie poradzi, obecnie chłodzenie może i da radę ale może być głośne i nie zapewniać niskich temperatur pod pełnym obciążeniem gdybyś robił coś innego poza graniem obciążając cpu na 100%. Najlepiej było by brać oczywiście zestaw nr3 (tylko nie z płytą od asrocka ) bo idziesz w żywą platformę zamiast martwej z tym że to już całkowicie inny budżet, jak chciałbyś jednak zmienić to chłodzenie to zamiast kupować tego freezera warto od razu przywalić z grubej rury i kupić podlinkowanego wyżej phantoma spirit, różnica w cenie 10zł a masz już absolutną topkę jeżeli chodzi o chłodzenie powietrzem -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Póki co oznaczam kolorem typ napędu. Gdy zrobi się z tego więcej, to postaram się zrobić taki podział.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi