Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, nie dajcie sie lapac na marketingowa papke. Ile to juz gier bylo reklamowanych wstawkami typu "nowa gra od weteranow Mass Effecta" albo "nadchodzacy hit od producentow Nier Automaty", a kiedy zrobilem research to okazalo sie, ze ten "weteran Mass Effecta" to zasrany Gamble (czytaj nic nie znaczacy dupowlaz z czasow wielkiego Bioware), a ten "producent Automaty" to jakis trzecioligowy koles o ktorym nikt nie slyszal, a  ktory za czasow robienia Automaty to co najwyzej roznosil kawe w studiu.

Gra "bylych pracownikow Avalanche" - jak przekopiecie temat, to pewnie sie okaze, ze jest tam gora kilku bylych pracownikow Avalanche nizszego szczebla, ktorzy moze i maja checi i umiejetnosci ale nie maja budzetu ani czasu, zeby stworzyc cos sensownego.

Ta gra od poczatku smierdziala tanim crapem, wiec takie a nie inne oceny mnie nie dziwia.

• Upvote 3
Opublikowano
9 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Gdyby to byl freeware, to moglibysmy sobie to zainstalowac i sie posmiac razem, ale oni chca za to kase. Juz seryjnie wole przeznaczyc ta kase na remake Gothica. 

Idzie to kupić za 46zł a to uczciwa cena za tego crapa:E

Opublikowano

Zrzutekranu2026-04-09210710.thumb.png.704b718c2041f1d4aceda4a82141e2ce.png

Piękna to była przygoda :D 6.7h

Co się nawkurzałem to moje. Ostani bos, ostatni cios, a ta dzika kobieta postanowiła odciąć sterowanie i działało tylko wejście do menu, kurza twarz, 10 sekund przed końcem gry i oczywiście kwadrans do tyłu save. ALE I TAK JEST ZAJEFAJNA !!!!

Ogrom błędów przez które trzeba coś powtarzać, bo się nie uruchomił skryp albo coś innego jest porażający :)

Ja nadal polecam, nawet za 100 zł. Jak ktoś lubi prostą rozgrywkę bez zbędnych komplikacji to w sam raz na jeden-dwa wieczorki :)

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

W niektórych grach tyle to mi zajmuje zrobienie prologu. 

Niezły argument. Masz rację, trzeba jechać grę która nie miała być Wieśkiem 3 na 300h, że nie jest Wieśkiem 3 na 300h :)

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, znaFca napisał(a):

Niezły argument. Masz rację, trzeba jechać grę która nie miała być Wieśkiem 3 na 300h, że nie jest Wieśkiem 3 na 300h :)

Ale kto to mówi o 300h?

6,7h to jest kpina w grze z otwartym światem. Przejście malutkiej liniowej Keny zajmowało 2x tyle. 

Opublikowano

Czyli crap i wałek, tyle. Gra która reklamuje się: otwartym (nawet częściowo) światem, angażującą fabułą, dystryktami, frakcjami, odkrywaniem przeszłości protagonisty, wpływem naszych decyzji na otaczający nas świat, wyścigami, dużą ilością walki, drzewkiem rozwoju bohatera na poziomie 25 upgrade'ów - i to wszystko w 6,7h? 

Właśnie widzę wpis gościa któremu przejście zajęło całe 20 minut dłużej niż Tobie, a twierdzi że zrobił wszystko :pajac:

Opublikowano
13 godzin temu, j4z napisał(a):

Prawdopodobnie wrócę do tej gry

Wróciłem dzisiaj na jakieś 10min. Nie, ja jednak wysiadam z tego pociągu.

Wolę sobie GTA odpalić i pojeździć po mieście. 

• Haha 1
  • Sad 1