Który zasilacz 850W ATX 3.1? Miał być MSI MPG, miał być Seasonic GX... a zostaje Pure Prower 13M? :O
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Gdyby Roman tak zrobił to by było słychać klask pośladków. No na pewno 800 czy 1000W po jednym kablu który lubi się wywalić na mordę przy 600W to dobry pomysł Miał możliwość, chciał sprawdzić i to zrobił a raczej na pewno będą dalsze mody skoro jeszcze ten nowy zasilacz MSI z monitoringiem linii będzie sprawdzał. To był recykling oryginalnej pasty z lm. -
Przez Send1N · Opublikowano
A to nie wiem, ja pierwszą miłość skończyłem śledzić po wielu latach regularnego oglądania gdzieś w okolicy 2018r jak Paweł (chłopak Melki) wylądował na wózku ale Malwinę dobrze zapamiętałem -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Wolszczakowa za młodu miała najlepsze Już chyba nie gra bo dawno jej nie było w odcinkach -
Przez eNeSik · Opublikowano
Ok, widzac kostke horadrimow - chyba wiem dlaczego sanktyfikacja musi wyjechac. Z tego, co zauwazylem - sama kostka bedzie posiadala funkcje lub jakas czesc sanktyfikacji (+ wiele innych rzeczy) To jest ciekawe War plan - zapowiada sie swietnie ale poki co na papierze. Taki "Atlas PoE" Talizmany (sety) - jesli to ma byc jedynie usprawnienie mechanik, zmiany mechanik, boosty a nie chore mnozniki 10000% jak w D3 - moze nie byc glupie Drzewko umiejetnosci - na papierze - bajka! Co do sanktyfikacji jako mechaniki ktora naprawde robila robote - nie dziwie sie, ze musi wypasc. Kostka + Talizmany zapewne dadza mocnego boosta i sanktyfikacja moglaby rozjechac balans gry totalnie Na koniec Echoing Hatred - no coz - mechanika wyrwana zywcem z D3 - osobiscie nie lubilem jej ale jesli bedzie szybka, dawala dobry loot i exp - moze sie sprawdzic Nowa klasa? No coz - na pewno bedzie OP, moze broken OP. Ale jako alternatywa dla czarki - moze sie sprawdzic. Na pewno sprobuje ją ale czy na start sezonu - to sie okaze Ogolnie, w teorii - zapowiada sie ogrom zmian. Zobaczymy co z tego bedzie -
Przez Send1N · Opublikowano
Można tylko nie rozumiem jednego, jakim cudem 3x8pin pin jest "zajęte" jak to ująłeś przez płytę główną co to za płyta i zasilacz?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi