Motomemy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Pojawiła się fajna cena na kluczykowniach i jednak wziąłem Cairn. 3h w grze, jest konkret. Świetna mechanika wspinania, oparta na intuicyjnym, prostym kontrolowaniu wszystkich 4 kończyn. Przyjemna dla oka grafika. Kapitalne poczucie progresu poprzez docieranie do coraz wyższych partii potężnej góry + elementy survivalu. Bardzo dobra ścieżka dźwiękowa. Zapowiada się fajna zabawa na wiele, wiele godzin. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Tak, wiem że mało pali w mieście, ale chodzi mi o to że w tej sytuacji i tak nie będzie mniej. Zawsze zatrzymywanie się generuje straty. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
W miasteczku powyżej 60 nie ma gdzie. W Kato prędzej. Ale po mieście to on naprawdę mało pali. Tyle że ja nawet w pracy mam halę garażową. Muszę zapytać prezesa banku czy mogę -
Przez Vulc · Opublikowano
U mnie też ciężko z drugim sezonem Fallouta. Idzie, ale jak po grudzie. Rycerz za to, po trzech w zasadzie wprowadzających odcinkach, zrzucił bombę w postaci czwartego. Ależ epizod, palce lizać. -
Przez Dawid91 · Opublikowano
Cześć Mam już najnowszy bios od dawna i nic to nie zmienia. Czytałem trochę na temat mojej karty i zaleca się wymianę na Intel Wi-Fi 6E AX210. Co myślicie ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi